Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 1.1.2009 1:46:02
andji
evo sada samo za svoju dušu tipkam uz čašu vinca,kad su svi otišli i kad moji spavaju...meni se ne spava....ja sam tu,pijemčašu vina i pušim dimdilice i slušam Cecu....
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 13.1.2009 14:15:18
andji
hm evo opet mene,razmišljala sam da li da se javim na temi 'zima' ili na ovoj ja sam maloprije spakovala Sergeja u skafander i sebe,naravno, i pozvala sam prijateljicu,i otišle smo na kavu u obližnji kafić,5min od zgrade,a bila sam i zaboravila da ga imam.Stvar ne navike.....jest da je zima,jest da mi je bio upitnik u glavi da li će Sergeju biti hladno,ali jednostavno mi je dosadio stan i ova zima,i ovo sam uradila za svoju dušu.I sad se bolje osjećam posle partije trača i kavice,a i Sergeju je izgleda prijalo,popijo je mlijeko i zaspao....ali je zima brrrrrrrrrrrr
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 29.1.2009 8:29:35
Nadi
Pored moje Kki (najslađe obaveze), posla (posebno ovaj januar je bio radni: i 2 radne subote i čitav 02.01. kad većina je imala produženi odmor) i kuće: volim izaći sa drugaricama subotom u grad (kad ne radim), prohodati po radnjama pa na kafu, i vrlo često sa MM izađem, ukrademo sat a sveki čuva Kikicu, i normalno Cosmo, Elle, Grazia, Moj stan.
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 29.10.2010 19:05:31
emy24
ja odavno ne radim nista za sebe,nije problem da nemam vremena,vremena se uvijek nađe kad imas u đepu,a posto kod mene radi samo muz,a uz sve to imamo i kredit,meni ostaje sad za sad samo da odem u setnju,kad vrijem dozvoljava,a kad je vrijeme lose onda gledam tv,igram se sa malcem i visim na RR-u,tako je sad za sad a nadam se da ni ovo nece vjecno trajati
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 29.10.2010 19:07:36
manuela RR
Slušam glasno muziku i plešem po kući (to svaki dan )a omiljeno mi piti kafu i čitati ženske magazine. S vremena na vrijeme sa drugaricama izaći u grad ,kupiti sebi kakvu lijepu stvarčicu,otići na frizuru.... ma dosta toga ugađam ja sebi poprilično
< Poruku je uredio manuela -- 29.10.2010 19:09:33 >
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 29.10.2010 20:16:16
koka i po
Pecam.. rjesavam krizaljke....nekada kada sam imala malo vise vremena dizajnirala i pravila unikatan nakit...ihhhh davno je to bilo cistim zlatni nakit(eh u tome sam bas uzivala ) coram staro za novo (u tome sam bila profesionalac ) i hiljadu nekih malih gluposti koje su mene cinile sretnom
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 29.10.2010 20:21:38
Galicia
Ja za svoju dusu, kad nikog u kuci nema, napravim kaficu, pustim dobre stare sevdalinke, i zapalim 10-tak cigara, a da to niko ne zna. Jer kod nas nema pusenja u kuci.
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 29.10.2010 21:05:37
aida.
nekad sam uzivala pisuci... pjesme... price... samo sam piskarala... sad slabo imam vremena... i nemam inspiracije.. sve mi potaman a pisem obicno kad mi nesto fali kad se "zakacim" sta s mm znam pisati... ali ili bacim ili izbrisem ne znam zasto.. al ne cuvam nista... svi mi kazu kako je super al za mene je to samo odraz mog osjecaja...
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 29.10.2010 21:11:15
Hanady RR
čitam dobru knjigu, magazine ali određene sa edikativnim sadržajem. idem na kafice sa prijetljima i prijateljicama, šopingujem sama samcata sva sretna 8 to mi je najača antistres terapija ) odem u pozorište sa suprugom bez djece ili sa mamom i ono što je postalo češće od svega unaprijed navedenog...kupka sa mnogo mjehurića i dugog trajanja u tišini kada svi spavaju
RE: Sta radite "samo za svoju dusu"... 29.10.2010 21:49:40
new mama
E za svoju dusu ma svasta,a najvise uzivam u sopingu,kako me to opusta to je cudo,citam knjigu,casopise,slusam muziku,pijem kafe,setam,samo jos da je vise vremema,ma to bi bilo extra