Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 18.6.2012 13:32:29
Provincijalka
Pozdrav ekipi, jedno pitanje, za koji mjesec ide isplata sad u junu, tj. kad bih ja mogla ocekivati svoje, na trudnickom sam od 19.03. a porodila se pocetkom aprila, pa kontam dodje li na red isplata za mart?
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 27.7.2012 14:16:05
dzankec
vala jest mustuluk :D ja sam doduse gledala oko 11, jos uvijek mi prikazuje onu moju standardnu sicu :$ hehehe... valjda cu se obradovati kad opet pogledam ;)
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 27.7.2012 15:29:32
dina?28
pozdrav, zanima me da li neko zna,da li mogu naknadno podnijeti zahtjev za prava porodilja koje su na birou.nisam znala da imam to pravo ,pa mi je istekao rok,sad je mojoj bebi 7 mjeseci.da li mogu naknadno ostvariti to pravo,jer mi je sad bas krivo sto nisam prije predala. unaprijed hvala:)
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 27.7.2012 15:33:23
palachinken
IZVORNA PORUKA: dina?28
pozdrav, zanima me da li neko zna,da li mogu naknadno podnijeti zahtjev za prava porodilja koje su na birou.nisam znala da imam to pravo ,pa mi je istekao rok,sad je mojoj bebi 7 mjeseci.da li mogu naknadno ostvariti to pravo,jer mi je sad bas krivo sto nisam prije predala. unaprijed hvala:)
Nazovi tamo biro, pa pitaj, najbolje tako.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 29.12.2012 22:55:48
marsovka
Dobri ljudi moze li mi neko reci da li vam je legla naknada ovog mjeseca, tj. naknada za oktobar - cini mi se. Meni nije, pa da provjerim prije "intervencije" u ponedeljak, nesto mi tu ne stima Pozdrav