Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 18.7.2011 17:35:07
palachinken
E to veze nemam, ali nije nikom leglo prije 3 mjeseca čekanja, čini mi se, a mislim da se sad i duže čeka, zbog svih onih peripetija oko formiranja vlade i odobravanja budžeta.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 4.1.2012 22:04:35
bubi.
mozda je glupo pitanje ali ipak da se informisem,redovan sam student nisam u radnom odnosu logicno pa me zanima da li imam slucajno pravo na neku naknadu ili nesto slicno nakon poroda...cisto sumnjam ali nisam ni upucene u sav taj sistem..pa ako neko zna?
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 24.1.2012 23:48:27
faad
Nije valjda da nikome ne trebaju pare,nit se ko sta raspituje nit javlja,,,mene je vise stid svaki mjesec cim saznam da je leglo javim,a opet bilo bi mi zao da ne javim jer znam da skoro svi jedva cekamo da nam uplate sredstva,a neki ne mogu do bankomata svaki dan s djecom provjeravati...uglavnom sredstva su na racunima(barem na UniCredit)...sretno s trosenjem:-)
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 26.1.2012 13:06:34
konačno mama
draga naša faad, i prošli put si nam Ti javila a mi ti zaboravili zahvaliti... oprosti nam hoćeš znaš, mi smo u tolikom išćekivanju da se uljenimo pravo, čamimo čekajući ko stari čaršijski mačak..., a kad legnu.... zvrkanje na sve strane... hvala ti puno i za prošli i zaovaj put (i za sve buduće aBd) zaista je teško ići do bankomata sa bebarama, a stid me zvati stalno banku neka nama Tebe, hvala Ti još jednom pusa Tebi i tvojoj bebari
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 26.1.2012 13:20:06
palachinken
IZVORNA PORUKA: faad
Nije valjda da nikome ne trebaju pare,nit se ko sta raspituje nit javlja,,,mene je vise stid svaki mjesec cim saznam da je leglo javim,a opet bilo bi mi zao da ne javim jer znam da skoro svi jedva cekamo da nam uplate sredstva,a neki ne mogu do bankomata svaki dan s djecom provjeravati...uglavnom sredstva su na racunima(barem na UniCredit)...sretno s trosenjem:-)
faad, mene si razmazila pravo, ja svaki put cekam da ti javis
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 27.1.2012 10:05:42
faad
Nekad pomislim da sam dosadna sa svojim javljanjem,al ja se toliko obradujem kad vidim stanje racuna da jednostavno moram to s vama podijeliti ...javim ja vama opet aBd