Merylin -> RE: Vanmatericna trudnoca (4.2.2014 11:30:24)
|
Nisam vas sve iščitala, ali eto, javljam se samo da s vama podijelim svoje iskustvo. Ja sam 2011 imala vanmateričnu trudnoću. Naravno, nisam ni znala, jer sam redovno imala menstruaciju i koristila kontracepcijske pilule. Bolovi su me uhvatili dok sam bila na moru, u Hrvatskoj, strašni bolovi. Primljena sam na kliniku u 5 do 12, bukvalno u zadnji tren, doktori kažu da sam se javila sutradan ne bih preživjela. Odstranjen mi je lijevi jajovod i izgubila sam ogromnu količinu krvi. Oporavak je trajao oko dva mjeseca. Nakon toga sam stalno imala neke upale, ciste, ma svaki mjesec sam bila kod ginekologa i čula svakakva mišljenja. O narednoj trudnoći nisam ni razmišljala. Sad imam još šest dana do termina[sm=smiley1.gif] zatrudnila sam potpuno prirodno, ono što bi se reklo iz prvog puta. Hvala Bogu, kažem svaki dan. Ženicama sa ovim iskustvom zaista želim sve najbolje i puno bebica, jer ništa nije nemoguće, na kraju, ako ne može prirodno, uvijek postoji i neki drugi način. Sretno[sm=bravo.gif]
|
|
|
|