elkina_mala
|
Da vam ispricam moje iskustvo jer se nadam da ako nedo Bog dodze neka u situaciju da ce znati sta je. Nismo bas planirali drugu trudnocu,par puta se nismo pazili ali smo kontali da ce biti teze zbog PCOS,prekomjerne kilaze i prolaktina. Zatrudnjujem 01 aprila,a vec sutradan dobijam normalnu menstruaciju (koju uzgred ovako normalnu nisam imala od 2011) Traje 7 dana i gotovo,odlazim u farmaciju da uzmem za malu cepice,i tu usput uzmem i test. 12.04-TEST POZITIVAN.. Zbunjeni,ne vjerujemo...Ponovim,on opet pozitivan.Opet ne vjerujem,idem i uzimam clear blue digital,radim jedan uvece jedan sutradan,i oba su pozitivnai govore da sam trudna oko 2 sedmice. Idem kod doktora,ali tamo nista...Kaze da je trudnoca mala i da se zato ne vidi,vadim betu, (17.04) a ona 205. Eh onda pocinje patnja... Bolovi kao oni menstrualni,citavo vrijeme sam imala osjecaj da ce nesto samo ispasti iz mene.... i Onda bol prelazi na desnu stranu... Trpim,jer svi govore to je NORMALNO na pocetku trudnoce... Ali nesto mi govori da idem doktoru ipak,idem kod njega 27.04 i opet nista se ne vidi.Salje me da vadim betu,ali ja od njega idem u hitnu. Tamo odmah vadzenje krvi i pregled stomaka,dolaze nalazi i moja beta je 1850.... Idem da radim UZ,tamo opet nista....I DALJe nista ne razumijem,ispituju me odakle sam,a ja sam kao izgubljena. Doktorica govori da sumnja na vanmatericnu,ali nista ne vidi. Ostajem u bolnici,ali jos ne svjesna,zbog moje neupucenosti i neiskustva ja sam mislila da to ipak moze nekako sici u matericu. Cijelu noc sam prespavala na lijevoj strani,nadajuci se da ce moja beba uspjeti... Sutradan opet UZ,i tad se vec vidi,moja tackica,moja sreca nesudzena Objasnjavaju mi da nema nade,da ce morati ..........da ce morati da je ubiju... ubiju......odzvanjaju mi te rijeci i sad u glavi.TU se gubim,nit znam gde sam nit sta pricam.... Tek tada uvidzam sta se desava. sUTRADAN mi daju inekciju,i pustaju kuci,inekcija ce polako djelovati,i ubijati celije trudnoce... Najveca bol,je znati da je to malo bice,dusa mala jos u meni...a da polako umire... To je kao da vas neko muci dok ne iskrvarite i izumrete... Beta je danas 1500... I da napomenem da krvarenje nisam imala sve do nedelje tj do 28....Znaci da i sama bol u jednom dijelu stomaka tj u predjelu jajnika moze to znaciti,ne mora biti krvarenja... Nadam se da nikada necete doci u ovakvu situaciju,ako ipak nedo Bog dodzete,mozda vam i pomogne ovo.[sm=smiley13.gif]