Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zene, dajem sab sim kapi po potrebi, nekako mi puno da mu dajem po 15 kapi svaki podoj, ali bas mi bude zao bas se muci s grcicima, kontam da li ima veze sto mu nekad kapi dam poslje podoja? Kontam o Biogaia kapima
Zene, dajem sab sim kapi po potrebi, nekako mi puno da mu dajem po 15 kapi svaki podoj, ali bas mi bude zao bas se muci s grcicima, kontam da li ima veze sto mu nekad kapi dam poslje podoja? Kontam o Biogaia kapima
ja sam vjerovala samo Espumisan kapima.... svako jutro sam u kašičicu s malo izdjenog mlijeka davala...a kasnije s adaptiranim mlijekom.... uvijek prije papanja ...nije nikada imala grčeve
Daji odprilike svako 3h...ja sam davala redovno sab simplex nekako kad mi na um padne ili kad se unervozi, nikakvih problema nismo imali... A cura je espumisan koristila ni ona nije imala problema... Sad je li do djece sta znam... Bije to puno neki tempo uzmi