Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.4.2013 19:16:14
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: Alverde
Najbolje sredstvo za plocice je Denk Mit sirce iz DM-a,ja tako cistim sve svoje plocice posebno one u kupatilu.Naspem dosta sirceta u posudu sa manje vode,uzmem onaj tanki viledin zoger,ne onaj debeli spuzvasti sto se na onu kvaku cijedi,i onda jednom zogerom prebrisem dobro sve plocice i onda isperem zoger i prebrisem plocice cistom vodom,nigdje muzge brzo i efikasno
Nazalost ovdje (vjerovato )nema DM-a... A to sirice, ko ga proizvodi, mozda ga i ovdje nadjem?
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.4.2013 20:11:59
Alverde
To mozes samo u DM-u kupit jer je to njihova marka,ali pokusaj Frosch sirce,to bj mogla naci u trznim centrima,ako nema onda trazi sirce za ciscenje od nekog drugog proizvodjaca,jer ga mora biti
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 18.4.2013 22:57:21
melin
ja sam se neki dan pocastila s parocistacem za podove i prezadovoljna sam,mada sam se dugo mislila i bojala kako ce se pokazat,bas zbog tog brisanja podova uvijek ludim ako sta ostane a s ovom spravicom sve blista dobro ocisti a i automatski susi
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 19.4.2013 9:01:17
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: melin
ja sam se neki dan pocas_tila s parocistacem za podove i prezadovoljna sam,mada sam se dugo mislila i bojala kako ce se pokazat,bas zbog tog brisanja podova uvijek ludim ako sta ostane a s ovom spravicom sve blista dobro ocisti a i automatski susi
Mozes li mi molim te kako pokazati kako izgleda pa da ga pokusam naci ovdje? Da postavis sliku ili nadjes na netu..? Vidjela sam puno tih cistaca ali se bojim da cu pogresan uzeti...
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 19.4.2013 14:40:18
melin
ma da i ja sam gledala razne i odlucim se za ovajcompare.ebay.it/like/350759343266?Ityp=AllFixedPriceItemTypes i stavrno se nisam pokajala ni sekunde ima tri jacine pare za plocice,linoleum i parket ili laminat pola posla sam si umanjila i olaksala
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 19.4.2013 22:27:33
melin
u onaj dio gdje ide tableta, ma mozes i na prazno a i punu od volje ti,pokusaj mozda imadne efekta... ja konkretno nemam nikakav problem al sam procitala negdje da s vremena na vrijeme nije lose to uradit i praktikujem povremeno...
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 19.4.2013 23:19:21
canim
A od cega ti smrdi jesi skoro koristila ono sredstvo za ciscenje perilice, imas u DM kupiti, valjda ta sredstva prociste i odvode, jer se prljavstina i tu nakuplja, pa pokusaj i s tim.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 20.4.2013 14:58:27
D_K
cure, imate li iskustvo sa testiranjima na veterinatskom fakultetu? maloprije mi rodica donese 'pravi domaci med' - frajer im donio pola kile i extra dobar i mi narucili jednu teglu od 15 km i ziva katastrofa.. pored toga sto ne tece neprekidno, klobuk zraka samo proleti kroz teglu jos i smrdi, kao na naftu ili petrolej.. prosto me strah da se ne potrujemo. zvacu jednog covjeka koji radi na veterini da odnesem 'med' na testiranje ali bih voljela da znam da li je neka od vas to radila, koliko traje, koliko kosta i tako.. bas prosle sedmice sam kupila teglu u Bingu i hajde uvijek je sansa pola/pola da je laznjak ali ovo me bas upali
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 22.4.2013 11:14:25
melin
ima li neko ideju na koji nacin ocistiti rernu od elektricne peci,uvijek je koristim nekim preperatima namijenjenim za to al nikako da je ocistim kako bi ja to htjela ...smori me inace mi je to najomrazeniji dio posla
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 22.4.2013 12:48:33
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: melin
ima li neko ideju na koji nacin ocistiti rernu od elektricne peci,uvijek je koristim nekim preperatima namijenjenim za to al nikako da je ocistim kako bi ja to htjela ...smori me inace mi je to najomrazeniji dio posla
Ako cistis preparatima onda ti je arf gril najbolji. Samo naprskas ostavis nekih pola sata i dobro isperes. Sva masnoca spadne. Kad ocistis ukljucis pecnicu na prazno da oni mirisi i hemikalije izlape.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 30.4.2013 18:36:51
Sarah1
Help! Izgleda da sam pokvarila usisivac. Maloprije dok sam ispustala zrak iz vakumske vrece za stvari, nisam ga iskljucila na prekidacu, nego sam ga maknula sa otvora na vreci i izgleda da je povukao zrak i odjednom nesto kao necujno puklo i vise nije radio. Sta sad? Da li je crkao ili ima nade? Pravo sam se nasekirala. :(
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 5.5.2013 21:04:39
salmy
Ovako,
Slozila sam u plakar polusuhe majice koje su vecinom crne boje... Uzas koliko smrde na vlagu..evo dva dana ih perem i nista..toliko smrde da je uzas Zna li neko neki recepat citah na nekom forumu da ima u Dm neko sredstvo za osveziti krpice...koliko je ucinikovito jel zna ko.... bas sam