Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 16.5.2013 15:14:34
djoisa
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Zene da li je neka od vas pekla pizzu u onoj pizza tavi??? Znam da u njoj moze meso i povrce ba lijepo da se ispece, ali me zanima kakva bude pizza iz te tave; da ne palim svaki put rernu rad jedne pizze!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 16.5.2013 15:19:33
ninuska
IZVORNA PORUKA: djoisa
Zene da li je neka od vas pekla pizzu u onoj pizza tavi??? Znam da u njoj moze meso i povrce ba lijepo da se ispece, ali me zanima kakva bude pizza iz te tave; da ne palim svaki put rernu rad jedne pizze!
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 16.5.2013 15:22:08
mala_sa
IZVORNA PORUKA: ninuska
moj ti je savjet da ipak upalis rernu
Da potpisem..Za sve je dobra osim za pizzu
Ma mi cesto pravimo pizze i bas sam se bila ponadala... pihhhh
Onda cu je kupiti u najmanjoj velicini i koristiti samo za rostilj, kad rostiljamo na balkonu
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 16.5.2013 15:33:05
djoisa
ja zamrzavam samo meso
mislim da mogu..tijesto ko tijesto
ali budu bas ukusne kiflice i mekane..ja sam ih punila sirom i dzemom..stvarno su dobre..kad sam ih ja koja neznam ispeci nikakvo tijesto (osim lisnatog) napravila kako treba, e dalje ne moze..probaj
Ove su baš jednostavne a ne ide ni margarin, super. I mogu li ove zamrznuti?
ja sam totalni antitalent za te kiflice, par puta sam probala, to bde tolko tvrdo, da comžeš zube polomiti. Još ovom receptu dajem šansu, i ako mi neuspije definitivno odustajem.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 16.5.2013 15:43:19
Lejla Ka
Maya, jako ti je bitno i pečenje. Kad je u pitanj tijesto koje nadolazi onda pusti da fino krene prije pečenja min 30 minuta, ali kad pečeš, peci kraće na jačoj vatri. Ako se dugo peku kora postane tvrda.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 20.5.2013 18:16:43
Mya_81 RR
Postoji li ijedan recept za snizavanje asto faktora? Nasla sam samo celer i med, koristimo ga (manje uspjesno, ali eto ide nekako) ali probala bih jos neki ako ima uopce.
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 21.5.2013 14:14:24
ziki
Kakav fin i lagan recept šta da uradim sa 6 bjelacandi? Ostalo mi od fila sa žumancadima.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: DOMAĆINSTVO: Potreban mi je savjet, hitno 23.5.2013 14:10:08
Vinetu
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: mala_sa Zene da li je neka od vas pekla pizzu u onoj pizza tavi??? Znam da u njoj moze meso i povrce ba lijepo da se ispece, ali me zanima kakva bude pizza iz te tave; da ne palim svaki put rernu rad jedne pizze!
moj ti je savjet da ipak upalis rernu
Da potpisem..Za sve je dobra osim za pizzu
Ma mi cesto pravimo pizze i bas sam se bila ponadala... pihhhh Onda cu je kupiti u najmanjoj velicini i koristiti samo za rostilj, kad rostiljamo na balkonu
A ja je baš koristim samo za pizze, i zadovoljna sam! Svaki put mi ispadne super!