RE: Kako ODLUCITI!!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj

Poruka

Crnkica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.4.2013 20:02:29)

iskreno mi je žao,[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Andy ljubim te...[sm=smiley31.gif]

patrizia -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.4.2013 21:02:16)

Andy duso,da ti Bog dragi da snage da sve izdržiš.vjeruj da svaki tren mislim na tebe [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif].Izdrzi mila naša .[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

rerica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.4.2013 21:22:12)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

amrych -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.4.2013 21:24:51)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

toncica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.4.2013 21:46:38)

Andy duso moja mila budi jaka koliko mozes. Koliko god ti skupis snage toliko mi jos saljemo sa RR. Stvarno je potresno nemam rijeci [img]http://yoursmiles.org/tsmile/tears/t2333.gif[/img]
Svi te volimo i[img]http://yoursmiles.org/tsmile/kiss/t4870.gif[/img]

disaaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.4.2013 22:01:08)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mrvica_83 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (10.4.2013 22:03:35)

Andy drugarice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Sve smo uz tebe !! Da ti dragi Bog pomogne u ovim teskim , preteskim momentima i iskusenju !! Ljubim te

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 10:43:30)

kako je tesko. Sad cekam da mi daju tablete i da porod krene
... Tako me je strah jako. Bojim se svega. Umrjet cu od tuge ....

bebaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 10:49:12)

sve sto bi ti rekli nece umanjiti tvoju tugu...samo ti mogu a i ostale pozeljeti da sve prođe u najboljem redu bez dodatnih komplikacija...ljubimo te i sretno...javi se kad budes imala volje...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

I love youu -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 10:50:44)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

kako je tesko. Sad cekam da mi daju tablete i da porod krene
... Tako me je strah jako. Bojim se svega. Umrjet cu od tuge ....

Duso draga, saljem ti punooooo zagrljaja utjehe, vjeruj da stalno mislim na tebe, ne daj se, znam da je tesko, al ti si jaka zena, dat ce ti Bog snage da sve to izdrzis [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

sirnica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 10:52:06)

Mila Andy, pomoći će dragi Bog, svi mislimo na tebe, budi nam jaka, misli na muža, na sve lijepo što imaš u životu, ovako je jednostavno moralo da bude[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

anja anjica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 10:53:28)

Andi nema te rijeci da te smiri,ali neka ti misli na tren odu tebi je sada najteze,ali vjeruj da ima pp tezih sudbina,to sto prolazis ti ja sam prosla ne jednom nego 5 puta,ne zanm kako ,alivjera u boga me podigla iz pepela. Bol i kile nalaza su uvijek uz mene,cak i svakibprvi ultrazvuk,ali mila andi evo me.nosim svoju bol kao dio sudbine,a u kreveticu dva mala crna oka svako jutro kazu mama.razmisli bog daje iskusenja

Mia -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 10:57:40)

Andy [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Carobno jutro -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 10:57:44)

Andy mila, skupi snage i izdrzi molim te. I ovo ce se zvati juce..[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

veeseelaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 10:58:41)

budi jaka
prihvati situaciji, kaži sebi to je tako moralo biti, od Boga je, to je najbolje rješenje u ovoj situaciji
možda ti zvučim debilno, al ja sam se rukovodila tim mislila kad su mi rekli da mi je kći umrla
pisala sam o tome, kako sam sebe hrabrila
stalno sam ponavljala u mislila: podnesi udarac na prvu, tu je hrabrost, ne kloni, ne pravi frku, moraš biti jaka, zbog sebe, zbog onih koji se brini, sad svi gledaju u tebe.....
i uvijek sam bila svjesna činjenice da je moglo biti gore, kaažem opet debilno zvuči, pa šta ima gore od gubitka djetata??
ima, ima i gubicu su različiti
rekla sam sebi, pa šta da sam je odvela kući, pa da sam je jedno jutro našla u krevetiću da ne diše.....

razmisli Andy, budi razumna, molim te

znam biće teško, biće jutra bolna, a večeri sumorne al gledaj da ne kloneš, ne daj se..... misli na ono što te usrećuje, misle na ljude koji te vole i koje voliš, koji pate i suosjećaju s tobom......

to je tako moralo biti, prihvati to, drugačije nije moglo, nije bilo sudjeno

iako se sada čini sve crnim, teškim da težim ne može biti doći će i dani kada će tvoj osmijeh ponovo zablistati

nemoj molim te da se ljutiš zbog ovog što pišem, od srca sve mislim, suosjećam s tobom, ja znam kako je..... ja te razumijem.....

veeseelaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 11:01:06)

tako mi je žao što si tako daleko od Sa, rado bi te došla vidjeti.....
plakati, šutjeti s tobom, podijeli bol.....
molim Boga da ti olakša da ti da razum da prihvatiš situaciji i smogneš snage da kreneš dalje

bebaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 11:02:19)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

budi jaka
prihvati situaciji, kaži sebi to je tako moralo biti, od Boga je, to je najbolje rješenje u ovoj situaciji
možda ti zvučim debilno, al ja sam se rukovodila tim mislila kad su mi rekli da mi je kći umrla
pisala sam o tome, kako sam sebe hrabrila
stalno sam ponavljala u mislila: podnesi udarac na prvu, tu je hrabrost, ne kloni, ne pravi frku, moraš biti jaka, zbog sebe, zbog onih koji se brini, sad svi gledaju u tebe.....
i uvijek sam bila svjesna činjenice da je moglo biti gore, kaažem opet debilno zvuči, pa šta ima gore od gubitka djetata??
ima, ima i gubicu su različiti
rekla sam sebi, pa šta da sam je odvela kući, pa da sam je jedno jutro našla u krevetiću da ne diše.....

razmisli Andy, budi razumna, molim te

znam biće teško, biće jutra bolna, a večeri sumorne al gledaj da ne kloneš, ne daj se..... misli na ono što te usrećuje, misle na ljude koji te vole i koje voliš, koji pate i suosjećaju s tobom......

to je tako moralo biti, prihvati to, drugačije nije moglo, nije bilo sudjeno

iako se sada čini sve crnim, teškim da težim ne može biti doći će i dani kada će tvoj osmijeh ponovo zablistati

nemoj molim te da se ljutiš zbog ovog što pišem, od srca sve mislim, suosjećam s tobom, ja znam kako je..... ja te razumijem.....

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (11.4.2013 11:04:01)

[Sadržaj poruke je obrisan]

sporty mamaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 11:04:58)

Andy zelim ti svu snagu ovoga svijeta. Da sve sto prije bude iza tebe, i da ti sunce izade i ugrije te, a to sunce da budu oke jedne zive i zdrave bebe koje ce te svaki dan zvati mama. Doci ce i taj trenutak, ma kako ti se sada cinio dalek.
Moras samo ustati, skupiti snagu i krenuti dalje. Ne daj se, svi smo uz tebe... Pisi, isplaci se...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Medić* -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 11:05:08)

Andy [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Vinetu -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 11:05:37)

Andy, mila...[sm=smiley31.gif]... budi jaka!!!

Apotekarka -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 11:08:27)

Andy drzi se,mislimo na tebe...

mala_sa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 11:21:11)

Andy mila budi mi jaka [sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Mirkica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 11:24:33)

Andy neka ti je BOg na pomoci [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 11:28:42)

Valda cu preziviti.... evo bolovi polako pocinju...Tako me strah... :-(:-(:-(:-( Hvala svima od srca... Samo da sve prodje u redu i da moja curica u miru ode medju andjele :-(:-(:-(

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>