veeseelaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 10:58:41)
|
budi jaka prihvati situaciji, kaži sebi to je tako moralo biti, od Boga je, to je najbolje rješenje u ovoj situaciji možda ti zvučim debilno, al ja sam se rukovodila tim mislila kad su mi rekli da mi je kći umrla pisala sam o tome, kako sam sebe hrabrila stalno sam ponavljala u mislila: podnesi udarac na prvu, tu je hrabrost, ne kloni, ne pravi frku, moraš biti jaka, zbog sebe, zbog onih koji se brini, sad svi gledaju u tebe..... i uvijek sam bila svjesna činjenice da je moglo biti gore, kaažem opet debilno zvuči, pa šta ima gore od gubitka djetata?? ima, ima i gubicu su različiti rekla sam sebi, pa šta da sam je odvela kući, pa da sam je jedno jutro našla u krevetiću da ne diše..... razmisli Andy, budi razumna, molim te znam biće teško, biće jutra bolna, a večeri sumorne al gledaj da ne kloneš, ne daj se..... misli na ono što te usrećuje, misle na ljude koji te vole i koje voliš, koji pate i suosjećaju s tobom...... to je tako moralo biti, prihvati to, drugačije nije moglo, nije bilo sudjeno iako se sada čini sve crnim, teškim da težim ne može biti doći će i dani kada će tvoj osmijeh ponovo zablistati nemoj molim te da se ljutiš zbog ovog što pišem, od srca sve mislim, suosjećam s tobom, ja znam kako je..... ja te razumijem.....
|
|
|
|