RE: Kako ODLUCITI!!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Spontani pobačaj

Poruka

toncica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 16:11:20)

Andy sta reci u ovakvoj stresnoj i tuznoj situacijii . Izdrzi mila zbog svog muzica i svih nas koji te podrzavamo i volimo. Samo da sve prodje u najboljem redu. Tvoja ce curica sigurno biti sa[img]http://yoursmiles.org/tsmile/angel/t1335.gif[/img]
[img]http://yoursmiles.org/ksmile/giant/k28012.gif[/img]
[img]http://yoursmiles.org/tsmile/hug/t4614.gif[/img]

Apotekarka -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 19:05:54)

Je li se kome Andy javljala,stalno mi u mislima....

sporty mamaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (11.4.2013 21:56:34)

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Je li se kome Andy javljala,stalno mi u mislima....

I mene zanima kako nam je Andy[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

IceRose -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 10:46:00)

andy, mila, samo da ti posaljemo jedan velikiiii [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] u mislima si nam stalno...

madame noire -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 10:53:55)

[sm=smiley19.gif]
[sm=smiley31.gif]

Mrvica_83 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:03:05)

I ja mislim na nasu Andy - je li se ikome javila ?? Mozda Ninulini ??

Mirkica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:05:23)

i ja mislim na nju , :(((( da joj ej BOg na pomoci .

lady_bubamara -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:14:18)

IZVORNA PORUKA: Mrvica_83

I ja mislim na nasu Andy - je li se ikome javila ?? Mozda Ninulini ??

nije dušo nije se ni meni javljala , i ja stalno mislim na nju i čekam bilo kakve vijesti malo malo pa virnem ovdje na temu da vidim da li ima išta od nje da li se javila...[sm=smiley13.gif]

veeseelaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:14:57)

nema niko njen br tel?

Andy_Bec23 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:41:12)

Jutro drage moje... Sve je gotovo moja curica se rodila u 2:51 u noci. Duga 28 cm i teska 475 grama. Zove se Ana -Lina. Preljepa je. Tako mala tako ljepa. Ja sam imala strasne bolove. Al evo proslo je sada nista neosjetim. Muz je bio samnom cjelo vrijeme i jako mi ga zao bilo. A i on je patio samnom. Drzala sam je u rukama. Tako malu,tako bezgrjesnu. Drzim se dobro jer sad znam da sam pravo odlucila. Moja curica je pored onih svih deformacija imala jos na svakoj rukici po 4 prstica vise i na sbakoj nogici 2 tabana vise sa po 3 prsta. Da je dosla normalno na svijet jako bi patila. Sada znam da je medju andjelima i da me gleda s neba. Danas ce mo joj dat blagoslov. Hvala svima na podrsci i na svemu sto mi pruzate u ovoj teskoj situaciji.

Tako je ljepa,preljepa... dusa moje duse

Nedi -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:42:07)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

veeseelaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:44:13)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Jutro drage moje... Sve je gotovo moja curica se rodila u 2:51 u noci. Duga 28 cm i teska 475 grama. Zove se Ana -Lina. Preljepa je. Tako mala tako ljepa. Ja sam imala strasne bolove. Al evo proslo je sada nista neosjetim. Muz je bio samnom cjelo vrijeme i jako mi ga zao bilo. A i on je patio samnom. Drzala sam je u rukama. Tako malu,tako bezgrjesnu. Drzim se dobro jer sad znam da sam pravo odlucila. Moja curica je pored onih svih deformacija imala jos na svakoj rukici po 4 prstica vise i na sbakoj nogici 2 tabana vise sa po 3 prsta. Da je dosla normalno na svijet jako bi patila. Sada znam da je medju andjelima i da me gleda s neba. Danas ce mo joj dat blagoslov. Hvala svima na podrsci i na svemu sto mi pruzate u ovoj teskoj situaciji.

Andy draga..... jako mi je žao zbog svega što prolaziš.... grlim te i ljubim

Mirkica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:45:13)

Andy hvala BOgu proslo je i tako je najbolje , tvoja Ana Lina je sada mali andjeo mala ljepotica , cekace svoju mamu i moliti se za nju [sm=smiley31.gif].

ljubim te i da s BOzijom pomoci ovo bude zadnje iskusenje za vas

madame noire -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:45:47)

Muz je bio samnom cjelo vrijeme i jako mi ga zao bilo. A i on je patio samnom. Drzala sam je u rukama. Tako malu,tako bezgrjesnu. Drzim se dobro jer sad znam da sam pravo odlucila. Moja curica je pored onih svih deformacija imala jos na svakoj rukici po 4 prstica vise i na sbakoj nogici 2 tabana vise sa po 3 prsta. Da je dosla normalno na svijet jako bi patila. Sada znam da je medju andjelima i da me gleda s neba. Danas ce mo joj dat blagoslov. Hvala svima na podrsci i na svemu sto mi pruzate u ovoj teskoj situaciji.

[sm=smiley19.gif]
neka pociva u miru i neka je andjeli cuvaju

Honey3 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:50:38)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif]

anja anjica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:51:31)

Hvala dragom bogu pa ti je snagu dao,psiha ti je vidno puno bolje andi .a ne brini srescemo se.mi s nasim andjelima,iskren pozdrav,jaka si ti andy

bebaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 11:55:23)

majko moja rođena srce mi puca...draga moja andy ne znam te ali bi te tako rado sad zagrlila i isplakala se nemas pojma...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

smajli80 -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 12:03:57)

Laku noć lijepa moja Lina..[sm=angel.gif]
Neka počiva u miru,postala je jedan mali anđeo koji će te čuvati i davati ti snagu da ideš dalje[sm=smiley19.gif]

sirnica -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 12:10:26)

Draga Andy, tvoja djevojčica je našla svoj smiraj, budi mirna i ti, doći će ljepši dani[sm=smiley31.gif]

malena sharena -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 12:16:37)

Andy draga, ne znam sta da napisem, jer niko ne zna kako je sada vama, samo molim Boga da vam da snage i hrabrosti za dalje i dq cuva vasu curicu koja je sada sigurno na boljem mjestu.
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Skvo RR -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 12:22:03)

andy...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

IceRose -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 12:22:29)

andy, mila [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Neka mala rajska pticica, Ana-Lina,počiva u miru.. uvijek imaj na umu da je ona sad jedan mali andjeo koji ce cuvati tm i tebe i davati vam snagu da idete dalje. Nadam se mila, najiskrenije se nadam da je ovo zadnje lose iskusenje koje vam je zivot priredio. Budi jaka mila. Uz tebe smo u mislima.. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

amra_sa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 12:24:11)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

sporty mamaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 12:24:52)

Sad je sve iza tebe, trebat ce jos puno vremena da se potpuno oporavis, ali bit ce ti lakse jer znas da si ispravno odlucila... Imas andela na nebu koji ce cuvati tebe, tvog muza i vasu sljedecu bebicu[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

muaaa -> RE: Kako ODLUCITI!!!! (12.4.2013 12:28:09)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>