|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako ODLUCITI!!!!
11.4.2013 16:11:20   
toncica
Andy sta reci u ovakvoj stresnoj i tuznoj situacijii . Izdrzi mila zbog svog muzica i svih nas koji te podrzavamo i volimo. Samo da sve prodje u najboljem redu. Tvoja ce curica sigurno biti sauser posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 251
11.4.2013 19:05:54   
Apotekarka
Je li se kome Andy javljala,stalno mi u mislima....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 252
11.4.2013 21:56:34   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Je li se kome Andy javljala,stalno mi u mislima....

I mene zanima kako nam je Andyuser posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 253
12.4.2013 10:46:00   
IceRose
andy, mila, samo da ti posaljemo jedan velikiiii user posted image user posted image user posted image user posted image u mislima si nam stalno...

Haris 01.05.2013.

"Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 254
12.4.2013 10:53:55   
madame noire

user posted image
user posted image

(odgovor članu IceRose)
Neposredna veza do poruke: 255
12.4.2013 11:03:05   
Mrvica_83
I ja mislim na nasu Andy - je li se ikome javila ?? Mozda Ninulini ??

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu madame noire)
Neposredna veza do poruke: 256
12.4.2013 11:05:23   
Mirkica
i ja mislim na nju , :(((( da joj ej BOg na pomoci .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 257
12.4.2013 11:14:18   
lady_bubamara

IZVORNA PORUKA: Mrvica_83

I ja mislim na nasu Andy - je li se ikome javila ?? Mozda Ninulini ??

nije dušo nije se ni meni javljala , i ja stalno mislim na nju i čekam bilo kakve vijesti malo malo pa virnem ovdje na temu da vidim da li ima išta od nje da li se javila...user posted image

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 258
12.4.2013 11:14:57   
veeseelaa
nema niko njen br tel?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 259
12.4.2013 11:41:12   
Andy_Bec23
Jutro drage moje... Sve je gotovo moja curica se rodila u 2:51 u noci. Duga 28 cm i teska 475 grama. Zove se Ana -Lina. Preljepa je. Tako mala tako ljepa. Ja sam imala strasne bolove. Al evo proslo je sada nista neosjetim. Muz je bio samnom cjelo vrijeme i jako mi ga zao bilo. A i on je patio samnom. Drzala sam je u rukama. Tako malu,tako bezgrjesnu. Drzim se dobro jer sad znam da sam pravo odlucila. Moja curica je pored onih svih deformacija imala jos na svakoj rukici po 4 prstica vise i na sbakoj nogici 2 tabana vise sa po 3 prsta. Da je dosla normalno na svijet jako bi patila. Sada znam da je medju andjelima i da me gleda s neba. Danas ce mo joj dat blagoslov. Hvala svima na podrsci i na svemu sto mi pruzate u ovoj teskoj situaciji.

Tako je ljepa,preljepa... dusa moje duse

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 260
12.4.2013 11:42:07   
Nedi
user posted image user posted image user posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

Neposredna veza do poruke: 261
12.4.2013 11:44:13   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Jutro drage moje... Sve je gotovo moja curica se rodila u 2:51 u noci. Duga 28 cm i teska 475 grama. Zove se Ana -Lina. Preljepa je. Tako mala tako ljepa. Ja sam imala strasne bolove. Al evo proslo je sada nista neosjetim. Muz je bio samnom cjelo vrijeme i jako mi ga zao bilo. A i on je patio samnom. Drzala sam je u rukama. Tako malu,tako bezgrjesnu. Drzim se dobro jer sad znam da sam pravo odlucila. Moja curica je pored onih svih deformacija imala jos na svakoj rukici po 4 prstica vise i na sbakoj nogici 2 tabana vise sa po 3 prsta. Da je dosla normalno na svijet jako bi patila. Sada znam da je medju andjelima i da me gleda s neba. Danas ce mo joj dat blagoslov. Hvala svima na podrsci i na svemu sto mi pruzate u ovoj teskoj situaciji.

Andy draga..... jako mi je žao zbog svega što prolaziš.... grlim te i ljubim

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 262
12.4.2013 11:45:13   
Mirkica
Andy hvala BOgu proslo je i tako je najbolje , tvoja Ana Lina je sada mali andjeo mala ljepotica , cekace svoju mamu i moliti se za nju user posted image .

ljubim te i da s BOzijom pomoci ovo bude zadnje iskusenje za vas

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 263
12.4.2013 11:45:47   
madame noire
Muz je bio samnom cjelo vrijeme i jako mi ga zao bilo. A i on je patio samnom. Drzala sam je u rukama. Tako malu,tako bezgrjesnu. Drzim se dobro jer sad znam da sam pravo odlucila. Moja curica je pored onih svih deformacija imala jos na svakoj rukici po 4 prstica vise i na sbakoj nogici 2 tabana vise sa po 3 prsta. Da je dosla normalno na svijet jako bi patila. Sada znam da je medju andjelima i da me gleda s neba. Danas ce mo joj dat blagoslov. Hvala svima na podrsci i na svemu sto mi pruzate u ovoj teskoj situaciji.

user posted image
neka pociva u miru i neka je andjeli cuvaju

Neposredna veza do poruke: 264
12.4.2013 11:50:38   
Honey3

user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 265
12.4.2013 11:51:31   
anja anjica
Hvala dragom bogu pa ti je snagu dao,psiha ti je vidno puno bolje andi .a ne brini srescemo se.mi s nasim andjelima,iskren pozdrav,jaka si ti andy

(odgovor članu madame noire)
Neposredna veza do poruke: 266
12.4.2013 11:55:23   
bebaa
majko moja rođena srce mi puca...draga moja andy ne znam te ali bi te tako rado sad zagrlila i isplakala se nemas pojma...user posted image user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu anja anjica)
Neposredna veza do poruke: 267
12.4.2013 12:03:57   
smajli80

Laku noć lijepa moja Lina..user posted image
Neka počiva u miru,postala je jedan mali anđeo koji će te čuvati i davati ti snagu da ideš daljeuser posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

Neposredna veza do poruke: 268
12.4.2013 12:10:26   
sirnica
Draga Andy, tvoja djevojčica je našla svoj smiraj, budi mirna i ti, doći će ljepši daniuser posted image

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 269
12.4.2013 12:16:37   
malena sharena
Andy draga, ne znam sta da napisem, jer niko ne zna kako je sada vama, samo molim Boga da vam da snage i hrabrosti za dalje i dq cuva vasu curicu koja je sada sigurno na boljem mjestu.
user posted image user posted image user posted image

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 270
12.4.2013 12:22:03   
Skvo RR
andy...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 271
12.4.2013 12:22:29   
IceRose
andy, mila user posted image user posted image user posted image
Neka mala rajska pticica, Ana-Lina,počiva u miru.. uvijek imaj na umu da je ona sad jedan mali andjeo koji ce cuvati tm i tebe i davati vam snagu da idete dalje. Nadam se mila, najiskrenije se nadam da je ovo zadnje lose iskusenje koje vam je zivot priredio. Budi jaka mila. Uz tebe smo u mislima.. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio IceRose -- 12.4.2013 12:25:03 >

Haris 01.05.2013.

"Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza

(odgovor članu sirnica)
Neposredna veza do poruke: 272
12.4.2013 12:24:11   
amra_sa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu IceRose)
Neposredna veza do poruke: 273
12.4.2013 12:24:52   
sporty mamaa
Sad je sve iza tebe, trebat ce jos puno vremena da se potpuno oporavis, ali bit ce ti lakse jer znas da si ispravno odlucila... Imas andela na nebu koji ce cuvati tebe, tvog muza i vasu sljedecu bebicuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IceRose)
Neposredna veza do poruke: 274
12.4.2013 12:28:09   
muaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *