M kao Mama -> RE: potrošačka korpa (6.4.2013 0:43:39)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: bebaa ili pite koje me sa svim ne kostaju ni 3 km a napravim srednju tepsiju moze 4-ero jesti...mislim na pite od krompira,kupusa...cak in sirnica nije skupa...ja razvijam jufke,ne kupujem... e sad me zezaš... za pleh iz rerne i pleh 28 okrugli koliko napavit moram razvijam dvije jufke... i trebam i brašno i ulje i so (et a i vodu plaćam) na sve to krompira trebam 2 kg najmanje, a iskreno volimo i 2 i pol... i trebam luka crvenog i začine... hajd ovu do kupusa samo sebi i starijoj pravim il i kupus i luk i začini...gdje bona to 3 KM + sve za jufrku[sm=zmeden.gif] a tek sirnica... 1 kg sira, pavlaka-kajmak, jaja, začini[sm=zmeden.gif] meni za 3 Km ni jedna biti ne može[sm=zmeden.gif] e, vjeruj damože, ja znam jednu kod kojemože i za marku sirnica, ja onoliko sira stavim u jedan zvrk, koliko ona u pleh, znači golub više prhne, samo jufka, i te negdje trag sira, jedno jaje,ja kad sam vidjela, ibretila se, haman mi došlo da se prekrstim, hahahahaha, da ne povjeruješ, ali eto nismo sve iste, možđe bit da sam ja troškali, i da ne zna uštediti,
|
|
|
|