Ivona -> RE: Pohrana matičnih stanica/ćelija (23.2.2011 16:50:40)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Ivona Pitanjce za one koji su vec uspjesno pohranili MC [sm=smiley1.gif] Koliko ste platili bankarske provizije kada ste uplacivali ovaj drugi,veci dio novca? Mi smo se odlucili za cryocord + uslugu.Uz prvih 210eura,platili smo 19 eura provizije.U ovoj nasoj flijalici RFB nisu bas strucni za to ino placanje,pa nam nisu rekli kolike troskove da ocekujemo kada budemo placali 2090 eura,ali neko je spomenuo da to ide procentualno u odnosu na iznos koji se placa [sm=zmeden.gif] ja sam sve placala elektronski od kuce i ne sjecam se da su ista dodatno naplatili...sad gledam u KM iznos koji je skinut s racuna 4,087.68 evo provjerila i na konvertoru valuta...tacno eur kad se prebaci u KM...dakle bez provizije http://www.bhtelecom.ba/konvertor_valuta.html Hmmm,pa ako ti za tri mjeseca nisu nista skinuli,onda i nece...Super info!Hvala![sm=smiley1.gif]Mogla bih onda ovaj veci dio platiti karticom. A zasto je banka zadrzavala novac,pa je uplata legla tek dan prije isteka roka?[sm=hudicek1.gif] Iiii gdje mogu procitati clanak o pupcaniku koji nije stigao na vrijeme? Ja kako sam shvatila,to je bila bas visa sila,haos sa avionima koji nisu mogli poletjeti [sm=zmeden.gif] Ja samo molim Boga da se ne porodim petkom navecer,jer je to najlosiji moguci termin za prebacivanje paketa i najveca frka hoce li stici na vrijeme[sm=smiley13.gif]-za pupcanik,MC opet mogu duze putovati
|
|
|
|