Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 13.4.2013 0:42:59
amra_sa
Nađem maramu sa podkapom, koja ne spada, ne znam koji materijal, valjda pamuk. Ja sam samo tražila nešto što ne spada. Ovako nešto https://www.facebook.com/photo.php?fbid=319697758069166&set=a.295676430471299.64367.295045510534391&type=3&theater Kupim još jednu teget. Dođem kući, odem u wc, presvučem se, i pred mm. Reko znaš šta, odlučila sam da se pokrijem, da počnem novi život itd. On zinuo u mene, tajac, ne progovara ... Kaže jel to ozbiljno, reko najozbiljnije, a ti se druži il' produži. Kaže poslije, ma bona ja tebe volim svakakvu, i sa maramom i bez. I eto, malo smo se ismijali, nego mogu ti reći da mi fino stoji marama. Nisam ni znala da postoje oni folovi, samo navučeš i mirna Bosna.
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 13.4.2013 0:44:41
jasmin
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Nađem maramu sa podkapom, koja ne spada, ne znam koji materijal, valjda pamuk. Ja sam samo tražila nešto što ne spada. Ovako nešto https://www.facebook.com/photo.php?fbid=319697758069166&set=a.295676430471299.64367.295045510534391&type=3&theater Kupim još jednu teget. Dođem kući, odem u wc, presvučem se, i pred mm. Reko znaš šta, odlučila sam da se pokrijem, da počnem novi život itd. On zinuo u mene, tajac, ne progovara ... Kaže jel to ozbiljno, reko najozbiljnije, a ti se druži il' produži. Kaže poslije, ma bona ja tebe volim svakakvu, i sa maramom i bez. I eto, malo smo se ismijali, nego mogu ti reći da mi fino stoji marama. Nisam ni znala da postoje oni folovi, samo navučeš i mirna Bosna.
Jesi se ti to pokrila ili ...
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 13.4.2013 0:47:57
ajla86
sve je ovo uredu.....al kakve ste sa kupacim kostimima? poslje poroda mi je stomak grozan.....da radim vjezbe...hmmm evo sad je uspavala.dok raspremim malo ja ko krepana macka nema sanse za vjezbanjem..... znaci stomacina ostahe do daljneg....a more....a kupaci kostim
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 13.4.2013 0:49:23
amra_sa
Ne, nisam. Ja mislim da bi to bio događaj godine. Ovi što me znaju popadali bi. Nego kako sam starija, sve me više zanima vjera itd. Nalazim smisao, mir a i utjehu u vjeri. Ovo najozbiljnije kažem. Sviđa mi se što Islam nema dogmi, nego je čista logika. Možda je bolje da smo o ovome raspravljale na tvojoj temi Jasmin.
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 13.4.2013 0:51:26
jasmin
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Ne, nisam. Ja mislim da bi to bio događaj godine. Ovi što me znaju popadali bi. Nego kako sam starija, sve me više zanima vjera itd. Nalazim smisao, mir a i utjehu u vjeri. Ovo najozbiljnije kažem. Sviđa mi se što Islam nema dogmi, nego je čista logika. Možda je bolje da smo o ovome raspravljale na tvojoj temi Jasmin.
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 13.4.2013 1:02:25
canim
Ja guglala i zamantalo mi se ali nisam nasla rjesenje
Da ga imam gdje nositi ja bih sebi kupila ovaj kostim, kako je divan http://www.hm.com/nl/product/09273?article=09273-A jos mi samo fali bazen u kuci ono ko u filmovima i soba za masazu i ostale kerefeke...uh
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 14.4.2013 0:10:47
amra_sa
Pa šta ću kad sam detaljista. Ja danas dobila jednu kao košulju, bluzu ili šta već ... Sviđa mi se samo što su dugi rukavi, ja to zavrnem, kao da u rudniku radim. Ja najvolim trofrtaljne rukave.
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 14.4.2013 13:09:44
SdZ
za temu.
Dajte slika za kombinezon. Imam neki materijal, pa bih sebi kombinezon sasila. Materijal ne znam koji je, ali ne spada u svecane vec bas za svaki dan, pa bih voljela i takav kombinezon. Posto imam 5-6kg viska, voljela bih da mi sakrije siroke kukove i ovaj gornji dio ruku. Niska sam, tj. imam kratke noge, pa bih voljela neki model koji ce mi vizuelno izduziti noge. I imam neki leprsavi materijal, pa ne znam da li da sasijem dugu, s dobokim strukom suknju onu svu leprsavu ili haljinu.