Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 12.4.2013 22:36:21
D_K
fakat shvatam sve probleme sa stomakom.. meni je zena u krojackom na nekih 2-3 mjeseca od poroda rekla ''''ne bih vala nikome ali trudnicu ne mogu odbiti'''' .. hajde, ja kontam ko ce joj sad objasniti.. inace imam debeljuskast stomak ali sad mi je dovoljan steznjak da malo uredi stvari.. ali ova tema mi je onace super jer fakat nema nekog izbora za lijepo oblacenje ni kad si u nekim vecim velicinama kao ni u trudnoci..
meni licno se svidja kombinacija uskih pantalonica i sire tunike - mozda sa nekim zanimljivim printom.. ovo je kombinacija koja pali i na mrsavim i punijim zenicama.. npr. majica kao na prvoj slici.. haljina sa druge slike mi je prekratka ali i nju bih mogla zamisliti uz neke helanke ili uske farmerke.. platforme i extra fazon.. http://zapunijedame.com/tag/moda-za-prolece-2013/
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 12.4.2013 22:43:55
amra_sa
D_K super su mi sve kombinacije. Meni se npr. sviđa kombinacija platforma sandale na čičak, neke pantalone ni preuske ni preširoke i neka majica šišmiš rukava koja prekriva guzu, bokove, ruke i stomak Ili neka fina bluza koja prekriva stomak, A kroja ili koja se može nabrati pa da fino pada (pretpostavljam da znaš o čemu se radi) ... A tačno sam poželjela uskočiti u neki finu haljinu za debele. Nego ja vam imam problema, jako mi je teško naći gardarobu za moje gabarite. I ono što nađem finog kroja sve sa šljaštećim printovima ili tigrasto, zebrasto (hajd to i može) ... U izboru odjeće prvenstveno gledam kroj i materijal ... Nego kad odem negdje i kad mi daju one majice i koše za tete tačno mi dođe da ih namlatim.
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 12.4.2013 22:46:50
amra_sa
A te scene iz tramvaja i trole ne mogu vam dočarati ... Kontaju ja trudna pa mi ustaju Ja samo klimnem glavom i zasjednem ko velika. Brate kad vidim onu omladinu od 15 kako sjedi, što ne bih i ja.
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 12.4.2013 22:49:22
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama_alma
ja ne znam samo šta će Dk na ovoj temi,
i ja došla da vidim...
D_K šetnja ovaj dio oko stomka
a savjeti su super
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 12.4.2013 22:52:32
D_K
IZVORNA PORUKA: mama_alma
ja ne znam samo šta će Dk na ovoj temi,
ja fakat volim razgovarati o modi a posebno volim vidjeti njegovanu zenu i interesantno obucenu, bez obzira na tezinu.. interesantno mi je kako neke zene vjesto nekim dodacima, esarpama, masivnim nakitom, zanimljivim krojevima dobiju veoma lijep efekat.. zato, nemojte me tjerati sa teme, bicu od koristi obecavam
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 12.4.2013 22:54:16
D_K
IZVORNA PORUKA: amra_sa
A te scene iz tramvaja i trole ne mogu vam dočarati ... Kontaju ja trudna pa mi ustaju Ja samo klimnem glavom i zasjednem ko velika. Brate kad vidim onu omladinu od 15 kako sjedi, što ne bih i ja.
ja sam se jednom obandacila u tramvaju.. ja trudna 2 mjesec i ustanem trudnici koja je (odokativno) 7 mjesec - bilo mi je zao, svi sjede.. i ja se obandacim.. sad sam omudrala, samo se pretvaram da gledam nesto u daljini i sjedim li sjedim
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 12.4.2013 23:01:21
amra_sa
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: amra_sa
ja sam se jednom obandacila u tramvaju.. ja trudna 2 mjesec i ustanem trudnici koja je (odokativno) 7 mjesec - bilo mi je zao, svi sjede.. i ja se obandacim.. sad sam omudrala, samo se pretvaram da gledam nesto u daljini i sjedim li sjedim
Ista sam. Mm me sve gura da ustanem a ja zasjednem pravo. Jedino ustajem nekoj baš staroj nani/babi ili dedi sa cekerima, mladim mamama sa djecom i trudnicama.
Ja sam recimo imala nekoliko modela slicnih ovih dzempercica i kombinovala ih stalno, osjecas se rahat, nista te ne steze, prikrijes nedostatke a u trendu si i sto je pozitivno mozes ih uvijek nositi i cak kad smrsas ja svoje jos uvijek nosim.
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 13.4.2013 0:01:32
D_K
potpisujem za dzempericice.. ja imam jedan u narandzastom fazonu i jedan crni (samo sto kupi sve moguce dlacice i perkice u blizini) i bas tako sto kazes, pravo su prakticni..
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 13.4.2013 0:18:16
canim
Ovaj tip dzepercica se moze naci u raznim materijalima, ja imam jedan skroz tanki, leprsavi, materijal kao one viskozne majice, super prakticno, moze se kombinovati uz neku majicu npr bez rukava/kratkih rukava i to preko ili ljeti navece i imam nekoliko modela materijal kao tanji dzempercic viskoza, akril i slicno... nedavno sam kupila sivi i crni u Orsay, oni su imali zimus fin izbor.
Recimo meni se ne svidja krupni cvjetni dezen kod punijih osoba ili prenapadne boje, nekako imam osjecaj da ih jos vise uvecava a recimo neki dezen ukombinovan kao kod ove haljine/tunike mi je super
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 13.4.2013 0:35:25
amra_sa
Divne su, baš vam hvala na idejama. Volim ovu temu. Nego Jasmin, sjetih se tebe neki dan. Kupim sebi maramu, da si me samo vidjela. Tačnije kupim dvije. Nedavno kod kone na tevhidu, a ona marama svilena u po frke mi poče spadati, a ja onako nevješto štimaj cijelo vrijeme. I onda odlučim da kupim sebi finu maramu ... Slušaj dalje ...
RE: Moda @ make up za punije djevojke / žene 13.4.2013 0:36:57
canim
Pa ne znam hoces li bas ovih dana naci po toj cijeni ja sam to kupila mozda u februaru, kad je bilo zimsko snizenje ali vidi mozda imaju jos nekih stvarcica, Lc waikiki je uvijek imao super izbor za krupnije osobe, uvijek je bilo brojeva, kod njih sam super tunika kupila i onih majica sa milion iksova i kupila sam prosle godine isto duzi dzemper crne boje s kajsom, slican sistem, nema kopcanja, nisam ga platila vise od 45 KM a nova kolekcija bila, ne znam sta je to tako na pijaci skupo.