MajolinaTZ
|
Joj ej,drago mi je da vam se svidja. Ako vam je lakse,na ovim stranicama mozete vi direktno kupiti,a vidjela sam da je shipping besplatan, po USA naravno,tako da ako vam te cijene odgovaraju,javnite se na pp,i dat cu vam moju adresu da vam ne naplacuju shipping. Pa kad stigne meni,naravno,bit ce poslato na vasu adresu. A sto se tice ovih "jeftinih" butika,ako hocete,posto oni nemaju kataloga,mozda mogu pogledati ovih dana sta imaju,pa da slikam i postavim vam slike,pa ako budete htjele,da mi javite. Oni to inace mogu zadrzati preko noci za musteriju. A sto se placanja tice,znam da je malo cudno,ali ako hocete,mogu vam dati informacije mog bankovnog racuna da uplatite odredjenu sumu,ili ako hocete da otvorim paypal account. Opet kazem,znam da je malo cudno,jer ne poznajete me,i normalno,i ja bi se dvaput razmislila prije nego uplatim pare na neciji racun,ali do vas je,ja bi eto iz cistog razloga da vam olaksam malo. Inace clanice pod imenom Meri29 i Sonja me poznaju licno,jos iz djetinjstva,pa eto ako je lakse,pitajte njih . Mislim,ne bih da vas sad uplasim sa ovim,svasta se danas desava ... al ajd reko,ako mogu biti od pomoci,rado bi