|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko novca troÅ¡ite na dje�ju odjeću...
29.8.2010 20:30:51   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Blue rose

Imas na Carsiji, ona ulica gdje su cevabdzinice "Zeljo"..

e hvala punoooo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 151
   RE: koliko novca troÅ¡ite na dje�ju odjeću...
29.8.2010 20:51:54   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

i da, zna li neko ija je marka IMPIDIMPI, cesto dobijemo tu robicu, kvalitetna je i lijpea, a nekad zaborave skinuti cijenu pa se sokiram, trenerka 4,99 eura, majica 2 eura i tako daljeuser posted image  pa zasto kod nas to nema, doduse mozda kupe na snizenju, al stvarno je dobra robica

Ma, žalosno je što je vani garderoba jeftina, a kod nas gdje je standard strašan garderoba je nekada luksuz user posted image Još vani znaju kako se pravi sniženje, a ne naša politika da polijepe po radnji sniženje 50%, a onda 2 artikla snize toliko, a ostalo minimalno da mi bude smiješno da to zovu sniženjem (naravno, nadje se poneka iznimka) user posted image Ali kod nas očito sve mora biti naopako....ma, ljudi vani znaju kako se radi biznis...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 152
   RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć...
29.8.2010 20:53:21   
D_K
IZVORNA PORUKA: škorpija

hanady sve to stoji, ali fakat ima mama kojima je iz ponienja neto kupiti na pijaci ili u azel francu, e to mi nije jasno, pamuna majica je pamuna majica, pa to bi uzela neku od 50 KM kad mogu za 5 KMuser posted image

ja sam imala svakavih faza ali sada bas gledam koliko im placam robu - npr. prije par dana sam kupila poklon za jednu skolarku i platila sam preslatku suknju u Todoru 12 km a stoji stara cijena od 40-tak km - hallo..
meni je sreca sto imam dvije curice i malena naslijedi svu robu od starije i ja rahat. najbolja je robica koju dobiju iz Austrije i Njemacke - kvalitetno i peri-deri. bude lijepe robice u TL i nije mi mrsko zaroviti se u one rafove sa snizenom robom, Azel also, pijaca - braticu sam kupila super pamucnu majicu i nanosace se sigurno.. onda bude snizenja i po raznim buticima - samo se treba zaroviti a to mi nije mrsko user posted image ..
jedino na cemu ne stedim su cipele - narocito za malu jer ima malo krive nogice. ali dijete ko dijete - citavo ljeto je provela u sestrinim japankama - jedva joj obujem njene sandale kad negdje krenemo :))

Onaj pogled :))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 153
29.8.2010 21:24:27   
M kao Mama
Joj, gore od svega što ste ovdje napisale je kada vidim mamu tip top napucana, a djetetu bi sadake udjelio, ima i takvih vjeruj te mi, ja isto ne žalim za obuču, a ostalo neka je pamučno, to mi je najbitnije, sada nas u crvenootjeraše ove brendirane stvari, tipa helloo kity, brac, ben 10 i slično, ali hvala Bogu ima pijaca pa tamo kupimo slično, jest da nije kao iz H&M-a, ali jeste slično, gledam noćas pidžamica H&M 35 KM u Tifaniju, prelijepa, ali brate žao mi dati, majčica 22 i 29 KM, 

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 154
29.8.2010 21:28:59   
D_K
Tiffani je prava lakrdija - sve proslogodisnja H&M roba a skuplja nego vani kad nije snizena.. negdje na RR sam procitala da neka teta na Siranu ili Otoci (ne sjecam se vise) prodaje H&M robu ali povoljno..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 155
29.8.2010 21:51:43   
Anoniman
Ovdje je cini mi se H&M najjeftinija prodavnica sto se tice djecije odjece....Uvijek ima snizenja, 50% 70%, zavisno od sezone....Ja sam nedavno malom kupila 2 para dzins hlaca za 27 km...Jedan tregerslus i druge obicne...Stigla nova roba pa nemaju mjesta onda prodaju za bagatelu...Nakupovala sam i bodica, majica, carapica, pidzamica, cak i malo vecih brojeva ...Ustedila sam dosta para i kupila mu igracaka...
Ne volim da polemisem ko trosi malo ili  puno samo ja nikad ne bii dala  200 km za adidas patike bebi koja ni puzati ne zna...
Pred porod sam gledala cijene kolica, na nekim cijenama su mi oci ostale 2500-3000 km za kolica, mislim stvarno nigdje veze....

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 156
29.8.2010 21:54:20   
Mya_81 RR
Da, Tifani je user posted image

Ja sam često išla u Graz u jednodnevni shopping, a H&M nam je bio jedna od glavnih destinacija tako da ne mogu vjerovati kakve cijene imaju u Tifaniju...

Kad smo mi u pitanju mi ćemo i iznosati neki artikal možda godinama pa će nam se to i isplatiti, ali davati za neki komad platna 30, 40 KM koji će njima trajati koji mjesec baš i nema smisla.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 157
29.8.2010 21:57:49   
MajolinaTZ
Svidja mi se tema puno,samo mi se ne svidja kad cujem kolike su cijene nekih stvarcica za bebe u Bosni. To sto Teacher75 rece, Carters je ovdje kod nas stvarno jeftin,mada se zna naci i dosta markirane robice jos jeftinije. Naime,kod nas ima nekoliko butika koji dobivaju robicu iz velikih,skupih robnih kuca,i ako je tamo recimo jedan kompletic (majica,hlacice,kapica,itd) bio, bubam oko 50 dolara,kad stigne kod njih,bude oko 10 dolara. Jer valjda je to neki vid biznisa,sve sto se ne proda u tim velikim robnim kucama,dostave njima i oni to stave na snizenje. Cesto se zna desiti da npr Nike ili Adidas budu stvarnooooo puno jeftini. Evo ja bas juce kupim 6 Nike bodija za samo 10 dolara. A kvalitet je isto dobar,a posto je moj Gagi samo 4 mjeseca,obuce neku stvar par puta,i to je to. Bude mi zao kad vidim da je tako brzo izrastao neki komad odjece,pa mi dodje da ostavim onako,nek stoji ... hehe. A sto se tice i obuce,isto je jeftino stvarno. Kad je imao 2 mjeseca,kupim mu Nike patike za 20tak dolara,i jos uvijek ih moze obuci,ali uskoro ce i to prerasti. Zao mi bilo pravo kad procitah kako je dole sve skupo,doslo mi da nakupujem pa da vam svima posaljem user posted image otvaramo novi biznis ... user posted image !! Al sto se svega ostalog tice,osim odjece za bebe,to su stvarno cijene da padnes na guzu. Kolica npr su bila negdje oko 200 dolara,sto je oko 400 i vise maraka,jest da dodje i ona auto-sjedalica takodje, ali ipak ... a o ostalim stvarcicama i da ne pricam ... kadice za kupanje,hodalice,ljuljaske i one male stolice sto vibriraju, pa one male "jungle-lezaljkice" sto ih zovu ... ma cijene su stvarno uzasne. Al najiskrenije,volim kad ga obucem u nesto markirano,mada nije toliko bitno,al kad vidim npr Nike trenerku sto sam kupila,da mu vise ne moze,stvarno mi bude zao. Ma bitno je da mu fino stoji,i da izgleda lijepo,a i da je kvalitet dobar. Inace,ovdje imaju i poseban detrdzent za pranje samo iskljucivo bebine odjece,koji je isto zara skup,ali nije mi zao ...

Uglavnom,eto vam moja ponuda ... ako neko hoce da mu posaljem nekih stvarcica,samo javite ... bilo bi mi drago da barem nekoga obradujem user posted image user posted image user posted image

Pouzece ja placam user posted image user posted image user posted image user posted image

Konacno smo ga uzeli u narucje 24.4.2010

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 158
29.8.2010 22:06:32   
acudesa
Meni moja snajka da dosta od njenog malca...hajd odjeca, al obuca mu je sva dobra: adidas, nike...samo da me toga spasi-hvala joj...
ljubim je...
a, ja malom kupim svugdje-kao i sebi...od benetona, h&m, pijace, todor, oviese..(najvise volim ovaj posljednji, po mom su fazonu, a i kvalitetni suuser posted image )

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu MajolinaTZ)
Neposredna veza do poruke: 159
29.8.2010 22:07:26   
Anoniman
Ovdje postoje i lager prodaje,npr prodavnice koje ne uspiju prodati sezonsku robu ni na snizenju onda se to prodaje po tim lagerima....Bagatela, al ja jos nikad nisam otisla, ne smijem...

Neposredna veza do poruke: 160
29.8.2010 22:17:28   
acudesa
Meni je od svega najvise zao sto su mu starkice otjesnjale a nije ih 3 puta obuouser posted image user posted image user posted image  kupila ih cura u BBI ...umjesto da sam ih za 7KM kupila u Robotu..

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 161
29.8.2010 22:19:11   
Anoniman
Kad smo mi u pitanju mi ćemo i iznosati neki artikal možda godinama pa će nam se to i isplatiti, ali davati za neki komad platna 30, 40 KM koji će njima trajati koji mjesec baš i nema smisla.

potpisujem.
Mada,ja rijetko sta A.kupujem vecinom dobija robicu od rodice iz njemacke i od rodjaka zene takodje.Ona ima 2.blizancauser posted image iiuser posted image .Sada,im je 2god.a prosle godine su imali godinu.Tako,da sad kad je bila u Bosni donijela mi sve njihovo od prosle godine...
Tako,da mi super to dodje,hem lijepo hem kvalitetna robica.Ne kao ova kod nas koliko god platio nije isto.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 162
29.8.2010 22:20:48   
MajolinaTZ
Hehehe,pa isto ko i meni sa Gagijev Nike patikama ... al moras priznati da je bilo vrijedno,pa makar i barem samo jednom da ih je obuo ... kad ih vidis tako skockane,srce ti iskace od srece user posted image user posted image user posted image Al najsmijesnije mi je kad ga tako lijepo sredim i krenem sa njim negdje, kad vidis on 5 minuta poslije sav umazan kako bali ko lud ... hehehe. Krecu nam zubici,pa nikad dovoljno sipercica za mijenjanje user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 163
29.8.2010 22:24:35   
neki
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Joj, gore od svega što ste ovdje napisale je kada vidim mamu tip top napucana, a djetetu bi sadake udjelio, ima i takvih vjeruj te mi

Ima ih,kako nema,joooooooooj jezim se na takveuser posted image user posted image user posted image

Ja sam nedavno vidjela u terranovoj super dukseve za moju dvojicu,ali jedna kosta 45KM,pa cu pricekati malo,mozda budu snizeneuser posted image
Inace kao sto kaze mama alma,bitno mi je da im lijepo stoji,i da im je pamucno i udobno,a nije mi bitno je li sa pijace ili iz Benetonauser posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 164
29.8.2010 22:25:41   
acudesa
Ma uzivala sam ga gledati u njima,...tjerala ga da ih po kuci nosiuser posted image user posted image user posted image
ono ko velike starke, al majene..uh..opet cu mu ih kupiti...

Neposredna veza do poruke: 165
29.8.2010 22:26:18   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Ma uzivala sam ga gledati u njima,...tjerala ga da ih po kuci nosiuser posted image user posted image user posted image
ono ko velike starke, al majene..uh..opet cu mu ih kupiti...

ostavi sad ce drugo jos malo mozda opet bude braco :))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 166
29.8.2010 22:27:23   
neki

Meni je od svega najvise zao sto su mu starkice otjesnjale a nije ih 3 puta obuouser posted image user posted image user posted image  kupila ih cura u BBI ...umjesto da sam ih za 7KM kupila u Robotu..

Koji je broj,prodaj ih meniuser posted image

Moj Said sad nosi Seadove Nike tene,morala sam ih sacuvati,taaaaaako su slatkeeeeeuser posted image user posted image user posted image I taman njemuuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 167
29.8.2010 22:32:46   
MajolinaTZ
Hehehehe,joooj mogu misliti kako je to bilo ... ovaj moj ni ne puze jos,a patikice su samo tako slatke ... kad mu ne budu mogle vise,obuci cemo ih medi,pa nek stoje onako za ukras ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 168
29.8.2010 22:44:05   
sporty mamaa
Ja imam srecu pa dobijem dosta robice od rodica, ali ipak ne mogu se suzdrzati da nseto i kupim. U biti ima odjece duplo vise nego ja i mm, jednostavno morat cu malo vise gledati na sebe i muza, jer sam skoro sve preusmjerila na nju... nesvjesno obidem butik za odrasle, i kad udem u neki odmah pravac djecji odjel... katastrofauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 169
29.8.2010 23:12:48   
bananica
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Da, Tifani je user posted image

Ja sam često išla u Graz u jednodnevni shopping, a H&M nam je bio jedna od glavnih destinacija tako da ne mogu vjerovati kakve cijene imaju u Tifaniju...

al uvijek taj komad platna sto ti traje mjesec mozes proslijediti dalje

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 170
29.8.2010 23:20:10   
Skvo RR
Opsesivna kupovina se polako kako mjeseci odmicu primice normalnoj razboritoj kupovini. Samo bi rekla da segment samokontrole, i u sebi konstantog ponavljanja: "ostavi to, odmakni se brzo, odmah, sta cekas", kod mene daju efekta...user posted image
Nekada me nesto "sto stvarno ali zaista moram kupiti" slomi, ali oprastam sebi, ipak je sa vremena na vrijeme.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 171
29.8.2010 23:22:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Opsesivna kupovina se polako kako mjeseci odmicu primice normalnoj razboritoj kupovini. Samo bi rekla da segment samokontrole, i u sebi konstantog ponavljanja: "ostavi to, odmakni se brzo, odmah, sta cekas", kod mene daju efekta...user posted image
Nekada me nesto "sto stvarno ali zaista moram kupiti" slomi, ali oprastam sebi, ipak je sa vremena na vrijeme.user posted image

user posted image user posted image user posted image
e nasmijala si me do suza

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 172
29.8.2010 23:30:06   
Anoniman
Licno..najvise kupujem u TL...kvaliteta solidna...cijena pristojna
iz benettona ima par stvarcica...sve naravno sa snizenja
u chiccu mu kupujem cipele...ne uvijek, al' vecinom...jer mi je bitno da ima kvalitetne cipele
od pcelice maje su mu uglavnom pidzame

Neko bi se vjerovatno sad nasmijao na ove nase postove i rekao...to nisu markeuser posted image

kupujem mu ono sto mu treba...mozda se nekad malo zanesem...al' sto vec neko rece...draze mi je dat te pare za neki vikend negdje nego na robicu koju ce 2 put obuci

i ima svoje prve starke...ali hajd...nek su mu prve orginal...sljedece ce dobiti sa 18user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 173
29.8.2010 23:31:09   
acudesa
IZVORNA PORUKA: dadada

i ima svoje prve starke...ali hajd...nek su mu prve orginal...sljedece ce dobiti sa 18user posted image

hvala na ideji, ja cu biti malo tolerantnija-16user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 174
29.8.2010 23:34:09   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

hvala na ideji, ja cu biti malo tolerantnija-16user posted image
a ma sta treba...iskasljala se moja mama 50 KMcica, a moja rodica kupila svom djetetu za 10 i jos se lakse navlace...ja se ziva patila dok sam mu pertle uvlacilauser posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *