Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 30.8.2010 9:35:26
bananica
stvarno je super svima koji imaju mogucnost kupovati vani....ja imam drugarica i rodica u njemackoj, al mi neprijatno peglati ih da mi kupuju robu za dijete
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 30.8.2010 12:39:48
škorpija
bila sma u teranovi neki dan, i faakt il sam ja luda, ali tamo od jdjecije garderobe moda je samo nekoliko majica i bodija od pamuka, sve ostalo je sintetika, mislim da znam prepoznati sintetiku na dodir, i stvarno su bezobrazno to nabijaju cijene za sintetike stvari.
impidimpi bodiji su ekstra, ona traka obruba je tri puta sira nego kod onih npr u TL i stvarno ne moze se desiti da nitna ispadne( doduse i TL su ekstra kvalitetni bodiji, nama nitne ispadaju samo kod onih pcelica maja)
imamo i nekih ekstra kvalitetnih stvari babywalz, ne zanm ija je to marka, ali neke njihove stavari sam kupila u wenice radnji u robotu na socijalnom
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 30.8.2010 13:44:46
lirio
puse mile moje... ja , uglavnom, kupujem u TL...i bas sam zadovoljna ...i starijem sinu a i bebacu... nekako su mi i kvalitetni i lijepi a i pristupačni, bar ja tako mislim... ponekad kupim nešto i u benettonu, vrtuljku, kidi oz-u... mislim da umjereno trosim na odjecu...solidno... mada nekad znam odvaliti ... uglavnom, volim da je odjeca koju kupujem kvalitetna, udobna i lijepa... volim imati dvije stvari al da budu kako treba nego 20 a da su beze ...
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 31.8.2010 12:28:39
shejla
ja kupujem najcesce na snizenjima, pa gdje god se zadese Kupili smo stvarcica i u benettonu i u orchestri i oviesse-u, ali apsolutno su iste kao i one koje smo kupili u Zari ili Bingu ili na pijaci... U teranovu sam neki dan usla, cini mi se 2 put u zivotu, i kupili haljinicu za 9 km i 2 majice po 3,90 km. Uglavnom svugdje se moze naci i kvalitetno i nekvalitetno, ne znaci ako si usla u Benetton da je sve za sta ufatis dobro. Imam ja svojih stvari iz benettona koje nosam po kuci, jer su se ofucale ili razvukle poslije jednog pranja. A imam stvari sa pijace koje su peri-deri godinama...
U TL i meni ima super stvarcica, ali nekako malo - dodje im nova kolekcija, 10 komada odjece ukupno ... tu smo kupovali bodije par puta.
U Lindexu su najljepse stvari, to sam bas negdje vec pisala, mada nisu bas jeftine, ali bude nekih akcija pa smo i tamo pazarili
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 14.9.2010 17:27:17
Sonja
ja sam samo par stvari kupova alddinu ostalo sve je dobio iz amerike kad se rodio veliki paket i sad ima stvari za nosit a ovako .vecinom bake i djedovi kupuju.. ja sam kupila par bodija na pijaci i u merkatoru jjaknu prosle zime u TL i i ove mu moze i stvarno je super. ne kupujem markiraun odjecu jer je preskupa. meni jeibitno da je njemu udobno a on svejedno en zzna sta je markirano a sta ne..a kad bude u pubertetu valja sve pare dati na to
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 14.9.2010 22:19:33
Honey3
ja svojoj Esmi nisam mozda pet stvarcica kupila kako se rodila,dobila je sve iz Njemacke,Austrije i Amerike i to vecina markirane stvari mada ja nisam tim opterecena uopste,bitno mi je da je udobno i pamucno,naravno ima i sa pijace stvari sto je dobila i samo nek je pamuk...ima nekih stvarcica da je obukla jednom ili nijednom ali imamo kome dati hvala Bogu...eh sad moja kcerka starija je tinejdzerka i tu nastaje problem u skoli se gleda jesu li i gace markirane ali eto uspijevam da joj dokazem da to ne treba biti mjerilo covjeka i da ne bude opterecena time,nekad sa pijace nekad iz radnje bitno je da ima u glavi
RE: koliko novca trošiite na dječiju odjeću ... 4.10.2010 15:16:30
Anoniman
I mi većinom ne kupujemo,nego dobijemo izvana i odjeću i obuću,pa i pokoja igračkica se nađe za rodbinu! Par puta sam kupovala bodije,da se malo osvježimo,al sam zaista ostala šokirana cijenom i nekvalitetom,ali hajd,svejedno,to je bilo par puta,sad ponekad kupim nešto što mi se baš svidi...Breeze Girl (tako nekako) mi je fina marka,robica nije bebasta i kinđava Većinom dobijemo H&M,Baby club,Berti,Palomino,Disney a bude nekad i ponešto iz Kika,i neko je spominjao da ta robica nije kvalitetna,ja ne bih rekla,isti mi je kvalitet kao i ostale nabrojane marke,skoro pa sve mlađa naslijedi od starije,nit se šta razvuče,niti popuca po šavovima,nit izblijedi meni je baš super!
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 4.10.2010 16:29:34
reallove
meni se najbolje pokazala marka za djecu juniors,neznam da li to imate tamo,nije bas skupo a kvalitetno otkad Emin nosi njihove pamucne bodice jos se nikad nisu razvukli ni izblijedili pa smo kupovali njihove gegice,kapice,carapice stvarno super,nedavno smo mu kupili i juniors komplet za krevetic
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 8.10.2010 14:51:26
miracle
Većinu garderobe kupujem u TL,Oviesse,Mercator socijalno. U Lindexu smo kupili par stvari,malo su paprene cijene. U benetonu kupujem na sniženju jer su im cijene baš wow,a preraste za čas. Nedavno sam na Siranu u onom butiku za djecu kupila super bodije pamučne,štramplice,trenerkice donji dio doduše po 20 KM što nije malo ali je neka marka Story,disney tako nešto....takve slične imaju i u Oviesse po istoj cijeni,bodiji sa rukavima i bez su po 6KM na Siranu.
Nerijetko nađem dobar komad odjeće i u Zari...za obuću ne žalim,sva obuća mu je Frodo,a imamo i patikice iz TL k oje su koštale 9,90 KM ali su mrak
Ne patim za markiranim,ali gledam da je kvalitetno i udobno. E da,u Modiani na A.Polju sam kupila zimski kompletic plavi,jakna i pantalone za 14KM,a znam da je isti takav na Socijalnom u marketu bio preko 30KM.
< Poruku je uredio miracle -- 8.10.2010 14:53:47 >
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 24.10.2010 10:52:08
Hannica
Hana je vecinu odjece naslijedila od svoje starije rodice. Moja seka je sacuvala odjecu od svoje kcerke i dala meni,to je uglavno odjeca iz H&M-a i C&A,ja sam prezadovljna i jako zahvalna. Mi kupujemo samo ono sto nam se bas svidi,markirano ili ne...nije bitno. Volim da je Hana lijepo sredjena,uvijek se potrudim oko nje kada negdje idemo,nekad vise neko oko sebe.Ne volim kad vidim da se mama dotjera a dijete obuce samo da nije prljavo i da mu nije hladno. Ja se bas trudim da je sve tip-top,frizura,boje...ma sve. Moja svekrva takodjer vrlo cesto kupuje odjecu Hani,nekad promasi ali uglavnom izabere po nasem ukusu.
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 4.12.2011 11:17:00
balasgirl
Kupujemo gdje nam se šta svidi. Dosta odjeće i dobijemo od zaove, koja opet dobije od svoje zaove (negdje izvana, ne znam tačno odakle :) ). Nekako najviše kupujemo u Zagrebu, jer smo tamo često. Redovni smo posjetitelji shopping cityja West Gate i tu nađemo sve što nam treba. Baš prošle sedmice u H&M sam iskeširala 800 Kn, obukla A za zimu od glave do pete (čizmice, rukavice, majica, džemper, dvoje hlače, odijelo Djeda Mraza, dva bodića) i ogrebala se i ja za dvije majice i rolku. Ja sam prezadovoljnja njihovim stvarima, cijene su dosta pristupačne, stvari većinom pamučne, kvalitetne. Realno gledano, cijene u našim prodavnicama za djecu su prenapuhane, košuljica u Iani ili Bimbusu po 50-60 KM, a takva ili čak bolja košuljica je vani duplo jeftinija. Evo recimo čizme koje sam sad kupila A, bile su 99 Kn (oko 25 KM), ovdje nisam mogla naći čizmice da valjaju ispod 90 maraka.I igračke su vani dosta jeftinije. I igraonice. Igraonica u West Gateu (kažu da je najveća na Balkanu) i stvarno jeste oooogromna je bespalatna, a sadržaja da ti pamet stane. Uzmajući u obzir naš standard i plate, ne znam kako djeci sve to priuštiti sa takvim cijenama.
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 4.12.2011 12:53:53
veeseelaa
ne smaram se puno oko Ajšine garderobe bitno je da je čisto i toplo meni je pomalo i smiješno kad je dijete napucano tip top, svo ukočeno jer roditelji tako žele a o tom bi se zašto tako žele znala izvesti cijela studija ma djetetu je najbolje u trenerci, čemu veliko napucavanje , ako zanemarimo posebne prilike kao što su rodjendani, Bajrami i sl ili ako dijete tako želi, al to već kad je starije Inale ne kontam
< Poruku je uredio veeseelaa -- 4.12.2011 12:54:17 >
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 4.12.2011 12:58:14
Skvo RR
Kupujem i skupo i neskupo...tj..sto nam se svidi...kako imam malu pozerku..vecinu odjece ona bira ..naravno omiljeno mi je ugrabiti nesto na snizenjima... Ah..da malenom se ja jos pitam
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 4.12.2011 12:58:21
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
i da prosto mi žao kupiti nešto skupo, obuče 1-2 puta i već joj je malo jel ja samo tako razmišljam?
slazem se u potpunosti, mislim da je bolje taj novac potrositi na neke druge stvari, izlete, putovanja, itd...garderoba ovdje je zaista precijenjena, mislim iste su cijene odjece za djecu i odrasle, a odrasli ipak nose te stvari godinama a dijete jednu-eventualno dvije sezone
RE: koliko novca troáite na dje�ju odjeć... 4.12.2011 13:07:07
teacher75
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
i da prosto mi žao kupiti nešto skupo, obuče 1-2 puta i već joj je malo jel ja samo tako razmišljam?
I ja isto mislim. Strah me Boga da se tako rasipam na ovoj opstoj neimastini.
upravo tako. najskuplji odjevni predmet koji smo joj kupili za ove dvije godine je haljinica iz orchestre za 1. rodjendan koja je kostala 60km i vjerujte da mi je bio zao dati tolike pare za haljinicu koju je samo 2 puta obukla (za rodjendan i novogodisnje paketice), ali smo htjeli nesto lijepo za rodjendan i zaista nije bilo nista jeftinije na raspolaganju. za 2. rodjendan sam vec bila pametnija, pa joj obukla lijepu haljinicu koju sam uzela mnogo ranije na snizenju i koju je obukla vise puta. obucu ganjam kvalitetnu cisto iz zdravstvenih razloga i ne kupujem polovnu jer svako oblikuje obucu po svom stopalu, ali i to uglavnom kupimo na snizenju ili nam majka kupi
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.