Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zaklela bih se da sam pisala na ovoj temi, ali mi nema posta??????
Ubrzo punim 34 godine, a MM je napunio 43!!!! Zanimljiva igra brojki...... Uglavnom ste sve ovdje jako mlade i uzivajte u svojim godinama! Koliko sam mogla primijetiti sa mnom ublizu su Crvena, ElmaB, mama mumi, bebbe i mozda mi je jos neko promakao............
Ja uzivam u svojim, imam dvoje djece, divnog muza i zelim trece dijete, po mogucnosti djevojcicu i moj dragi taj zadatak mora obaviti kako treba!!!!
Ja imam 35 godina, mm 37, u braku smo od 1991., a upoznali smo se davne 1988. Bili smo još djeca. Naš sin ima 15, kćerka 17 godina i evo upravo sam dobila bolove, da se rodi još jedno naše zlato. Držite mi fige
Ja imam 35 godina, mm 37, u braku smo od 1991., a upoznali smo se davne 1988. Bili smo još djeca. Naš sin ima 15, kćerka 17 godina i evo upravo sam dobila bolove, da se rodi još jedno naše zlato. Držite mi fige
SVAKA ČAST,čuvam ti fige!!!