Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moj je do sada izgovorio bruku nekih rijeci koje bi mogle (a i ne moraju) imati neko znacenje...ma-ma, ba-ba, ta-je, e (i pruza nesto- kao evo), ta- ta (lopta)...ali neku noc je za nanom tako tecno (na nas sok!) ponovio: "j. zivot" da smo svi popadali na guzicu!!! Ostala sam sokirana! Smijali smo se ko ludi mada mi je u isto vrijeme bilo bas krivo sto je to rekao. Zabranila sam psovanje u njegovoj blizini i niko stvarno ne psuje- a nani se eto omaklo kada je vidjela da je prosao crtani- ni slutila zena nije sta ce se desiti...
Podsjeca me na onaj film "Meet the Fockers" ili slicno...kad deda nonstop pokusava da nauci malog da kaze neku finu rijec i odstanjuje sviju kojima bi se moglo ponesto ruzno izmaketi...a malom na kraju prva rijec ispade da je "asshole" heheheh sega ziva
Nisam ni znala da ova tema postoji.... Moja je sa tri i po mjeseca kroz plac prvi put rekla MAMAAAA...ne znam kako joj je izletilo Onda sam i ja pocela plakati sa njom od dragosti i jer mi se ispunila najveca zelja da me neko zove mama vidjela sveki da placem ja pa pocela i ona Kad je sa sest mjeseci pocela mamati stalno su mi suzne oci bile mislila sam da cu citav zivot cmizdriti kad me zove mama Sad sam se navikla
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
Kod nas Ta Ta i doziva ga non stop, u biti sve joj je tata nekad kaze brzo, nekad razvuce. Nedavno je pocela i MAMA, sad bas fino izgovori
Dima zna reci daj,mama,ovih dana je pocela na arapskom,kaze bedi hay(hocu ovo) Ako bude kao Ameen,bit ce super,on je rano progovorio i prica 2 jezika bez greške,sada evo i engleski,odlično se snalazi,mašAllah. .
Dima zna reci daj,mama,ovih dana je pocela na arapskom,kaze bedi hay(hocu ovo) Ako bude kao Ameen,bit ce super,on je rano progovorio i prica 2 jezika bez greške,sada evo i engleski,odlično se snalazi,mašAllah. .
Vidim generacija pricljiva! Moj N je prvo poceo s mama, isto kao i seka mu A sad nas oslovljava sve redom..citavu familiju ..i jos tako pokoju rijec tipa: ode (ovdje), opa (hopa)..
Draga Niki,ova brbljivica prava ona stalno nešto brblja,pokazuje rukom,svadja se,ja stvarno nisam znala da su curice ovako zafrkane,moj Ameen mala maca za ovu gospođicu...