Visnja RR
|
IZVORNA PORUKA: manuela Pregledala sam forum i ne mogu da vjerujem da ove teme nema. Naziv teme je dovoljan da shvatite o čemu se radi Želim da podjelim svoju radost sa vama jer samo danas čuli prvu riječ od Emira,rekao je fino,glasno i jasno TATA, do sada je još govorio DA DA, DAJ,a danas nas iznenadio sa TATA i DEDA. Očekujem da se jave sve mame koje su to već prošle i da napišu koju je prvu riječ izgovorila njihova beba,i naravno mame koje će uskoro čuti prvu riječ svog zlata pa da zajedno podijelimo tu radost IZVORNA PORUKA: Mlada ma Mom malom Janu je prva rijec bila baba a dan poslije deda to je izgovorio sa 7 mjeseci.Poslije sa 9 mjeseci je izgovorio tata a da cujem mama morala sam da cekam jos do 10. Sad jos malo pa ce mu 11 mjeseci i svasta je naucio govpri i daj,da,ajd i kaka.....................ma svasta......... IZVORNA PORUKA: mnn moj maleni ima 1,5mjesec i več broji da da...gu gu...tako je sladak kad broji.nadam se da če reči prije mama nego tata...ipakje mama više sa njim... voli slušati kad mu se priča a muziku obožava. IZVORNA PORUKA: juni Prva Emilova rijec bila je google , necete mi vjerovati, fino i razgovjetno izrecena. Odavno govori mamamamamama a mama se topi Ima tu jos rijeci ali one su nebitne (da me sad MM cuje). IZVORNA PORUKA: medic slatki Mom Fatihu je prva rijec bila baba, kada se probudi samo kroz plac govori mama, mama. IZVORNA PORUKA: teta berta Nama je prva riječ bila tta, jaaaaaako rano jednostavno joj izletilo A onda sa 6 mj. baba, mama, sada svašta najviše baja... Mislim da tema postoji i zove se prva riječ je... IZVORNA PORUKA: mamma mumi Mom Tariku je 9,5 mj, a prva rijec mu je dada, a izgleda da tako men zove, pa deda, tata, baba, ali mama nikako nece IZVORNA PORUKA: slono Imamo bebicu od 6 mjeseci i cekamo prvu zvanicnu rijec, iako se tu vec nesto nagovjestava. Ali moj stariji sin je osim tih uobicajenih ma-ma, ta-ta, na-na, imao jednu rijec koja me tako nasmijala i onda sam pocela da zapisujem njegove rijeci i u nastavku znacenje. Presvacila sam ga i dirala po pupi, a onda je on rekao PAPAK, i ponovio to vise puta. Smijala sam se i rekla muzu da je to sigurno cuo od njega dok se vozimo autom. Medjutim , to je ipak bio PUPAK, jer sam ga dirala po pupku i stomacicu. Od tada, ima takvih bisera sa rijecima. I dan- danas premece slova, a u skolu ce na jesen. A ja sam godinama zapisivala njegove bisere. IZVORNA PORUKA: milenium moj je sa 6 mj rekao baba,sa 7 tata sa 9 mama IZVORNA PORUKA: tap3ah 3 i pol mjeseca i prva je bila: agggguaaaaeeeer IZVORNA PORUKA: emma.L Nedavno je fino za tatom 3 puta ponovila 'tata' i još se smije kad se on obraduje i počne je gnjaviti . Prije toga je mom tati 2 puta rekla 'dida', ali to je bila čista slučajnost, jer nitko u familiji ne govori 'dida', nego 'dedo'. Ma to joj je izletjelo od onog stalnog 'dadadada' što ponavlja, pa valjda bila varijacija na temu. Naravno, čovjek samo što nije zaplakao, LOL. Mame još nigdje, ali nema veze, samo nek moja sreća progovori, pa makar mamu zadnju zovnula . IZVORNA PORUKA: jassa Prva rijec joj je bila "ba ba", ali mislim da to nije imalo smisla i zato je ubrzo nakon toga izustila"mama", i evo vec dva mjeseca samo zove "mama, mama", po cijeli dan....Inace ima i drugih rijeci kao sto su"tata, keka, deda, nena", pomalo nerazumljivo, ali nama ipak najdraze na svijetu. IZVORNA PORUKA: mila81 Muhamedova prva rijec je bila ba-ba, i to je ponavljao nekliko dana, da bi odmah poceo de-da, daj, ne, ne, i jos nekih slatko nerazgovjetnih, da bi na kraju ponosna majka docekala da cuje ma-ma, ali je to sad cesto ali samo ako kiska oko zubica ili place zbog neceg dugog Bravo za nasu malu raju