Guppy84 -> RE: Prekid trudnoće u trećem tromjesečju (27.11.2010 11:18:03)
|
Evo od maja prosle godine uradila sam sve moguce pretrage,nemam vise nijedne uradim nove...Do sada mi niko nije rekao sta bi mogao biti uzrok tome...Ne zadrzavam se kod misljenja samo jednog doktora,sad ponovo hocu da idem kod nove dok.Ne zato sto neka od njih nije bila dobra,vec zato sto ne vjerujem vise nikom.Ova zadnja doktorica mi je rekla da bi ureaplasma ureticum mogla biti uzrok.I ja je i sad lijecim.Kad su mi rekli da moram prekinuti trudnocu ja sam odmah otisla u Zagreb na polikliniku Villi i trazila njihovo misljenje,potvrdili su mi dijagnozu,ali su napisali da se uradi kariotip iz pupcane vrpce,sto je i uradnjeno,ali da oni nisu napisali ja ne bi ni znala da se to radi,i niko mi ne bi ni predlozio na gradini u Tuzli da to uradim...nalaz je bio uredan,nije bilo genetskih uticaja na hidrocefalus...Znaci do sada niko ne zna zbog cega bi se to moglo desiti.ali su mi svi rekli da i malo povisena temp u trudnoci,herpes mogu to napraviti,a ja sam to imala na pocetku trudnoce.Dok. mi je rekla da se rijesim bakterija i mogu ponovo u akciju na [sm=duda.gif],jer ne postoji nikakav problem..
|
|
|
|