maja78 RR -> RE: Prevara (4.9.2013 8:54:17)
|
IZVORNA PORUKA: smajli80 IZVORNA PORUKA: Crnkica Dobila sam na fb profil nedavno ovu poruku:Vi ste primili ovu poruku iz CHIDIMA i suradnik Chambers Beninu. Žao nam je što moramo vam se javiti na ovaj način. Ja sam Barr. Oluchi P. Chidima glavni državni odvjetnik i privatni odvjetnik do kasne Miss Anna Đurić, koji je bio pravni IZVOĐAČ ovdje u zapadnoafričkih ponovno umro je 23. ožujka 2012, prije nego što je umrla ona mi je dala neke dokumente koji pokazuju da ona ima smicanja u vrijednosti od vrijednosti 17,5 milijuna američkih dolara dolara u banci ovdje u Cotonou, Benin republike koje sam potvrdu s bankom. Mi smo vam se jer smo saznali putem našeg stabla traženja da se odnosi na vaše obitelji. Molimo pronaći vremena da se vratim na nas, na c.associate_chambers @ yahoo.com, tako da možemo dati više informacija, a mi ćemo morati da pošaljete nam podatke ispod tvoje, u svom odgovoru na c.associate_chambers @ yahoo.com Dali je neko imao slično iskustvo,povezuju me sa ovom djevojkom jer imamo slično prezime,koje se na engleskom isto piše,jer poruka je na engleskom.... Mislim da se ovde radi o čistoj prevari u namjeri da se dočepaju tvojih privatnih podataka-tipa mat.broja,br.računa u banci,PIN COD i ostalo. Zahvali im se i reci da je došlo do greške. Meni su slali poziv za rad u Kanadi ali da im moram poslati podatke tip-mat.broj ili br.pasoša.Lagano ih iskulirala i ćao. Ja bih to tako uradila ne mogu da vjerujem da jos neko za ovo i pomisli da je u redu, na ovo se ni ne odgovara samo pobrisi poruku kao naobicniji spam
|
|
|
|