Lalali -> RE: Prevara (3.12.2013 14:05:45)
|
Ne volim se javljati na ovakve teme ali moradoh, jer me bas ta recenica kako je ona vjestica i kako ga je varala, izazvala. Tu se ocito ne zna ko je gori, ona ili on, ja bih rekla da su njih dvoje savrsen par, mislim, na kraju, ne bi bili u braku da nisu jedno za drugo. Rekla bih da su to dva kretena koji svoje bijesove stavljaju ispred svoje djece. On ne moze biti normalan kad je uspio napraviti troje djece zeni koja ga je varala, pretpostavljam da se varanje desilo prije te djece jer nije mogla nositi dijete u narucju i traziti okolo k. eh sa, zato sto je ona ko biva, losa osoba, treba je prevariti. Ili u najmanju ruku, trebamo naci opravdanje kako mozda ona njega zapostavlja pa je on nasao drugu. Najezim se na opravdanje zapostavjanja. Ni pod kakvim uslovima nema opravdanje da je vara isto kao sto se tice udaranja, ali vidim da ovdje ima zena kojima je normalnija stvar prevara nego udarac. Po mom misljenu oboje je fuj i nema opravdanja. Pa sad je on stisnuo, rekao bratu da vara svoju zenu, valjda trazi da se neko sazali nad njim. Moj ti je savjet da se vas dvoje ne petljate u to. Ona odlicno zna kakav joj je muz i kakav joj je brak. Kad vec tolike godine zivi pasjim zivotom ili ce nastaviti tako, pisajuci recke ili ce konacno otici a vi ce te biti krivi, jer ste se aman petljali u njihov brak. a od tog sto bi ste vi njoj rekli ispalo da ste joj cijeli brak trunili i mijesali se.
|
|
|
|