Anoniman -> RE: Prevara (27.6.2013 17:42:51)
|
Draga Samijina, ne mogu ti opisati kako mi je tesko rocitati takvo sto da zene iskuse...jos kad prodju neke godine, kad se ulozi u brak, kad su tu djeca... Ja ti mogu reci samo da ona sa kojom se vara nikad nije bolja do supruge...imam nekoliko primjera oko sebe, nazalost. Ali tako je kako je...Ocito ste imali neki propust u braku, a on slabcina i eto ti ga...belaj. Prevariti, otici od porodice je najlakse...ocito neki ne razmisljaju o prioritetima vec se vode donjom glavom... Ne znam sta bih da ti savjetujem...Ti znas najbolje. Jedino si ti u tvojoj kozi. Sta god da odlucis, samo i iskuljucivo misli sta je za tebe najbolje! Da je on o tebi razmisljao, ne bi skrenuo...Poredaj sebi prioritete...Da li mozes ostati s njim u braku iako je izmedju vas puklo? -zbog stana, finansija, ugleda...bez emocija...Ako da, ostani, ali ne ocekuj ljubav, furaj svoj zivot, pravi se Englez, ulazi u sebe, uvijek imaj keca u rukavu za situaciju sta ako. Ako si tip koji ne moze biti u braku bez emocija/ljubavi, nema ti druge, pokreci brakorazvodnu parnicu... On moze da se nakon odredjenog perioda dohaviza, ali da li si ti osoba koja ga zeli i moze cekati?! Da li ga vrijedi cekati nakon drolja i droljetina? Samo misli na sebe, a djetetu ce ionako biti dobro kada je tebi dobro. Budi pametna, potrudi se za svoju srecu, jer je zasluzujes, jer je svaka zena na ovom svijetu zasluzujue, a isto tako ta tvoja curica zasluzuje mamu, zivu, zdravu i nasmijanu[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|