aazra -> RE: Prevara (27.6.2013 13:53:06)
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma nego vidm pitala si samiju za sex,nije ti odgovorila, ali mene evo zanima, da li mislite da je sex zaista presudan u jednom braku, ja mislim da nije sve u sex-u da da nije presuda, krenem od mene same , koja sam imala rizičnu trudnoću, pa smo preživjeli tih 9 mjeseci, činimi se nikad nismo bili bliži, pa krenem od moje drugarice koja je oboljela od teške bolesti, karcinoma, muž je cijelo vrijeme bio uz nju, dok je bila po bolnicama, teparijam,operacijama, vla nešto ne znam da im je pao na pamet, a kamoli da su g a upražnjavali, pa eto sad moj radni kolega žena mu bolesna, ma ne pada mu na pamet, tako on kaže, pa onda parovi koji su razdvojeni, npr. zbog pola, i još nebrojeno primjera, baš me zanima vaše mišljeje Napete situacije mogu zbliziti dvoje ljudi koliko u normalnim okolnostima ne mogu ni decenije, potpisujem Dan Browna...[sm=smiley4.gif]i na licnom primjeru sam se uvjerila da je tako [sm=smiley1.gif] Mislim da je svakom potrebna jedna određena doza slobode, sad uvijek se bojimo da ce druga osoba to iskoristiti...onaj osjecaj da mozes slobodno da dises, da budes to sto jesi, a ne s tom osobom samo zbog obećanja datog pred maticarom. Ali uvijek treba imati na umu da ta sloboda nosi i odgovornost...a odgovornost prema zeni i djetetu je definitivno ono sto fali kod muza od doticne..
|
|
|
|