elmaL -> RE: Prevara (27.6.2013 11:39:54)
|
IZVORNA PORUKA: Samija moja Joj ljudi moji da vi samo nju vidite kao izgleda izratsk na glavi kolometer trci trci pa obrava zubi groblje ali eto neto je vitkije od mene ali ona je ona tipa sto kafane u 4 h ujutro zatvara. Ma uzas. Ja sam tako povrijeđena dal sam mu sansu on je prokockao povrijedio me je jos vise . Razmislajm da odem kod tate s malenom i onako ide u obdaniste. Da se ne cijem jedno 10 dana s njim pa da vidm na sta ce to sve izaci. Ja bih najradije da ga ostavim ali srce govori jedno a razum drugo. Naznam kao da se nalazim u košmaru. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Iskreno, rasplakala si me, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas u toj situaciji[sm=smiley13.gif] Pa mozda ti i ne bi bio loš potez da se malo udaljiš od njega, da se malo i ti opustis ako je to sad moguće, a da i on malo razmisli ako ima već čime razmišljati[sm=zmeden.gif] A ta kolegica sa kojom se vidja, pa da je miss svijeta, ti si mu žena i majka njegovog djeteta, nemoj se porediti s njom. Kako god, mi možemo razglabati ovako i onako, ti najbolje sebe poznaješ, želim ti sreću u rješavanju situacije, ali molim te ne dozvoli da ti i dalje to radi i da živiš u košmaru. Jer imaš curicu, koja se sigurno ogleda u tebi, pronadji način da budeš sretna i zadovoljna zbog sebe i nje isto, a njega očito to ne tangira ni 1%[sm=smiley13.gif] A to šta će neko reći i sl. pa prevaziđimo to jednom!
|
|
|
|