Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta kazu vasi muzevi na ovo takmicenje 12.3.2013 21:22:09
Volim Te!
Moj pita jel auto il kucu dobija pobednik,rekoh ne znam al pukoh klikcuci kaze pitam jer si navalila k'o smrt na babu
RE: Sta kazu vasi muzevi na ovo takmicenje 13.3.2013 18:39:58
lady_bubamara
sinoć je brondao kad je lego spavat da mu smeta svjetlo ( pa sam ga pokrila po glavi ) a onda kaže smeta mi zvuk tog kuckanja i kliktanja , a jutros kad je išao u wc ( oko 7h ) drmusa me ko nenormalan i govori : hvataj, hvataj, odoše drvca... ukratko : zehebava me
RE: Sta kazu vasi muzevi na ovo takmicenje 13.3.2013 18:50:27
Nedi
Kaze Zar ti ne rece da te boli glava? Od laptopa te jos vise boli. Reko hajd ti prodavnicu ja imam nekog posla ne stigoh danas za vrijeme radnog vremena.