Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta kazu vasi muzevi na ovo takmicenje 12.3.2013 19:23:27
felix
tak kad sam mu sve rekla sta se radi trenutno na RR pa kaye ffataj ta drva ev ti reko bujrum sjedi pa fataj do sutra ak hos odose mi oci fatajuci buljeci u ekran bjez tam covjece
RE: Sta kazu vasi muzevi na ovo takmicenje 12.3.2013 19:25:02
Hanady RR
Moj svako malo pita jesmo li pobjedile
on bi skupljao drvca da može od mene na red oći...spor je ... ja sma bolja la njegova podrška mi puno znači...
kad je mogao po kiši i snjegu humanitarne akcije za Rr raditi ovo mu je smijurija...smao eto moli da odmarama više
RE: Sta kazu vasi muzevi na ovo takmicenje 12.3.2013 19:28:10
draguljče
Moj i ne zna. Kad me vidi za kompom ja mu kažem da pišem neki rad. Hahahahha Dok sam stavljala albume, a trebalo mi skoro sat vremena, stigla sam oprati suđe. Kaže on, hajde neka si nam bar suđe oprala da se imamo iz čega vode napiti.
RE: Sta kazu vasi muzevi na ovo takmicenje 12.3.2013 20:44:50
klemzi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
nema pojma o ovom takmičenju
ni moj, evo popravlja klavijaturu hej drage žene, ja nisam znala juče šta znače ova drva, bezbroj sam ih propustila i izignorisala
RE: Sta kazu vasi muzevi na ovo takmicenje 12.3.2013 20:46:35
klemzi
A onda mi daje konstruktivne savjete i prijedloge za teme, koje meni moj odgoj ne dopušta da napišem
vakcina kiki_riki
Sta vi mislite o ovim sad vakcinama. Prvo djete mi je sve vakcine isprimalo, a sad se ta neka afera pojavila oko vakcina, sta covjek da uradi? Nemoj vakcinisati, nesto se nedo bog desi covjek bi bio ljut na sebe citav zivot.
da (96%)
ne (4%)
Broj svih glasova: 201
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!