Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa ja nisam "čokoladni" tip! Meni je sladoled vrh, i janjetina naravno
i meni, pogotovo od kako sam trudna, samo bih sladoled jela. rekla sam mm da će nam dijete kad se rodi biti zamotano u kornet koliko li sam samo sladoleda pojela u trudnoći !
uopšte nisam ljubitelj čokolade,ne sjećam se kada sam sebi kupila čokoladu, mogu pojesti malo,ali cijelu čokoladu nema šansi , od svih čokolada ja se odlučim za crnu/sa puno kakaa/
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
nema mi nista draze od dobre cokolade, meni je smijesno kad neko pojede kockicu-dvije, dok citavu ne slistim, ne smirujem se jedino nisam ljubitelj bijele cokolade
isto,bas mi bude cudno kad neko pojede 1-2 kockice a bijela cokolada ustvari i nije cokolada mada ja volim bijelu mliku
CUjem tko o cemu, zene o cokoladi,,,odmah mi zamirisa cokolada u svakom obliku obozavaaammm cokoladu, obozavam...ne mogu dana bez nje, i kad vidim da nestaje hvata me panika
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
Obavezno na kasi gdje stoje čokoladice uzmem jedno-dva Snickers-a ili Mars-a da imam za do kuće.
Ali sladoled mi je vrh Kao banana split ili solo nije bitno-njammmm
oojjjjj majko mila ista sam. ...ja kupim da imam čikoladaa za kafu kod kuće ali obavezno na kasi pokupim nekoliko za do kuće......ono je navlakuša......volim i ja saldoled ali ne u tolikoj mjeri kao čokoladu....mislim da s euopšte ne mogu porediti....to je kao kad bi poredila keks i čokoladu....niđe veze.......bar meni......
I milku,mikado,dorinu,praline,bombonjerice, shogetten
Sreca moja na genetici , pa se tesko debljam
isto mi je,volim slatko čokolade i dobre kolače posebno,a neprima mi se koliko jedem..... znam ustati u gluho doba noći i zaposjest čokoladu,dobro nisam davno na umjetnim zubima