Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja ne volim čokoladu...Generalno slabo volim slatko a ima par poslastica koje uvijek mogu jesti...Čokoladu probam ako je neka koju nisam jela...Onako iz radoznalosti....A te dvije stvari su neuporedive....Volim sex i rado ga upražnjavam....
Volim sve cokolade. Luda sam za cokoladama. Ako ne znas sta 's mi kupit' kupi mi cokoladu i voljecu te do neba Svako malo se nalozim na odredjenu cokoladu, pa sam sad nalozena na Milkine bijele cokolade, onu obicnu i onu sa mjehuricima
ja kad se dohvatim cokolade, jedem, jedem, u po frke skontam da mi je muka, ali ne prestajem, jedem do kraja
grehota da se baČi...
a još veća da neko drugi pojede mi
Kod mene u kuci moze biti da nema brasna i ulja,ali bez cokolade nikako,svaki dan pojedem mimimalno jednu milku,trenutno sam navucena na milku s oreo keksom,kakav sex,cokoladu ni to ne moze da mi zamijeni...!!!
Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.
mamina princeza 25.02.2008. mamin princ 01.10.2011
mislila sam da ne mogu bez coolade..i sad kontam da nemam pojma kad sam zadnju pojela..ali sam zato ozeljela dobar cokoladni kolac..ne prejak i da je sama cokolada,nego onaj fini svjezi sa bar dva fila..mmmmmmmmmm
ma ko ne voli cokoladu ja je navise volim uz kafu pojesti
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem