Amrino -> RE: Opća bolnica Sarajevo-carski rez (21.2.2009 21:53:42)
|
Prenosim sa druge teme...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] IZVORNA PORUKA: Tralala Dobre moje! Frishka sam "gospoja" i nestrpljiva buduca majka! Suprug i ja radimo na , ali se ja koliko radujem tom velikom malom čudu, isto toliko i plashim kako ce sve proci... Moji su strahovi poprilicno opravdani... Imam uzasnih problema sa kukom i generanlo kostima tako da su mi vec davno rekli da u startu racunam sa carskim. Kako me je zivot upoznao sa Marfijevim zakonom da sve sto moze krenuti po zlu..., zeljela bih se u startu osigurati, koliko je moguce... Stoga, potreban mi je ekspert za carski rez kod porodilja sa komplikacijama. Koga preporucujete i kako doci do nje/ga? Prvenstveno mislim na Opcu bolnicu, ali ako imate bolji prijedlog... Hvala! IZVORNA PORUKA: Adana Zao mi je sto to cujem. Ja sam rodila na carski, nije bilo komplikacija, beba je bila okrenuta zatkom. Operisao me je dr Puzic, a asistirao mu je dr Masic. Ja sam zadovoljna. Obojica su iskusni i profesionalni i super kao ljudi. Odes u bolnicu i trazis pregled kod onog ljekara kod kojeg zelis. I onda se dogovoris za operaciju. Sretno!!!! IZVORNA PORUKA: HanaBana Draga Tralala nista ne brini. Ja sam isto radila carski zbog problema sa kukom (imala sam vec dvije operacije). To ne predstavlja nikakvu komplikaciju nego samo indiciju za CR zato ne brini. Sve se unaprijed dogovoris (ja sma to dogovorila sa dr Puzicem) Kod mene je taj Marfijev zakon krenuo sa realizacijom prije carskog Carski je bio zakazan 03/07, a meni vodenjak pukao i krenuli bolovi 26/06 i dodjem hitno u bolnicu, srecom radio moj dr Puzic i odmah mi uradi hitan carski rez i sve uredu HB. Tako ne brini bice sve ABD ok. IZVORNA PORUKA: Tralala Drage moje cice, bas vam hvala! Veliki ste mi kamen skinule sa srca. Koliko god da vam mozda glupo zvuci, ovo su bile stvari o kojima sam nerado pricala sa mamom i sestrom - znaju "koliko mi je sati" pa ih nisam htjela dodatno sekirati. A sve me kopkalo... S razlogom! Doduse, buduci da vidim da obje imate po jednog Raka u kuci, sigurna sam da vam ove sramezljive nedoumice i strahovi i nisu bas previse strani! ;) Zato vas grlim i ljubim! Thnx
|
|
|
|