Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drz... 1.4.2013 9:18:07
mamaibabo
i ja bih negdje dalje od Sa.i ako je sve moje ovdje ,slazem ses Tiki definitivno uzas danasnjeg grad sa.,je na vrhuncu nemoguceg ,moja rodica je vjerovali il ne sve svoje prodala u sa.(ovdje rodjena ,ovdje joj svi preci rodjeni)kupila imanje u ilijasu i sad tamo zivi i kaze da je dusu odmorila eh i ja bih tako negdje u neku periferiju.....
RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drz... 1.4.2013 13:26:02
ena23
IZVORNA PORUKA: calahoe
IZVORNA PORUKA: ena23
Izmir- Turska , voljela bih zivjeti tu par godinica pogotovo kad ostarim...
Potpis na Izmir,divna je klima,grad je prelijep i ne prevelik kao Istanbul,koji je isto prekrasan ,fascinantan grad al pre pre veliki za zivot.
Da, ja zivjela godinu kao student. Prelijep gradic sa prelijepom klimom I divnim ljudima. Od evrope za sad mi se najvise svidjeo antwerp u belgiji I bas bi se mogla zamisliti tu... A moja mama bi na to sve rekla "djete, hoces li ti ikada smiriti guz... na jednommjestu"
RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drz... 11.5.2013 21:56:02
Marija13
Sto dalje od grada u kojem mladost proslavlja maturu uz trubace kakvo vrijeme dolazi? Strah me za moje dijete? Iako smo i muz i ja zadovoljni svojim poslovima, otisla bih odavde prvom prilikom "bilo gdje"!!!
RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drz... 11.5.2013 21:59:48
teacher75
IZVORNA PORUKA: Marija13
Sto dalje od grada u kojem mladost proslavlja maturu uz trubace kakvo vrijeme dolazi? Strah me za moje dijete? Iako smo i muz i ja zadovoljni svojim poslovima, otisla bih odavde prvom prilikom "bilo gdje"!!!