Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drzavi,... 11.3.2013 19:11:14
teacher75
Razocarana lopovlukom i primitivizmom u svom gradu cesto zazelim da zivim negdje drugo. posto volim toplije krajeve, to bi bilo negdje juzno- spanija, italija ili francuska (ne bih voljela zivjeti daleko od BIH zbog porodice i prijatelja)
RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drz... 11.3.2013 19:12:58
jasmin
IZVORNA PORUKA: teacher75
Razocarana lopovlukom i primitivizmom u svom gradu cesto zazelim da zivim negdje drugo. posto volim toplije krajeve, to bi bilo negdje juzno- spanija, italija ili francuska (ne bih voljela zivjeti daleko od BIH zbog porodice i prijatelja)
tiki bona .
RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drz... 11.3.2013 19:23:18
draguljče
Sa ovim mentalitetom ne vjerujem a bih izdržala dugo negdje drugo. Nikad se ne bih mogla iskreno navići na nešto drugačije od ovog. Mada bih i ja u neke toplije krajeve i negdje gdje je političko, ekonomsko, uopšte državno uređenje mnogo drugačije i stabilnije.
RE: Da mogu zivjeti u nekom drugom gradu/ drz... 31.3.2013 12:37:33
Bebica11
U biti volim Sarajevo i ne bih mijenjala mjesto stanovanja osim mozda za Mekku u Saudiji,kraj Kabe, ehhh, i svidja mi se dole sto sam opustena medju muslimanskim narodom, sigurnost mi prija dole(dole ostave otvorenu radnju u trznom centru i odu na namaz i sl to mi se svidja)i sto je sve jeftino:))
u Svicarskoj zivjela 6god -nikad vise uhhhh grrr narod je uzasan dzaba im sve a ako bih vec morala onda bih birala Zurich ili Davos u Tucepima zivjela 1,5g i imam lijepa sjecanja,volim more:)