Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Naša imena - znacenje, porijeklo, nadimci... 11.3.2013 16:38:58
Adana
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Ime dobila po hit pjesmi te godine, samo ime nema značenje (koliko ja znam), ali nadimak ima. Nemam puno nadimaka, i većina ih je skraćenica/izvedenica mog imena.
isto
Isto ime, ili isto po pjesmi ? :)
isto po pjesmi, inače ne znam kako se ti zoveš
Isto vam je i ime.
RE: Naša imena - znacenje, porijeklo, nadimci... 11.3.2013 18:31:33
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: Adana
Ime dobila po hit pjesmi te godine, samo ime nema značenje (koliko ja znam), ali nadimak ima. Nemam puno nadimaka, i većina ih je skraćenica/izvedenica mog imena.
isto
Isto vam je i ime.
Ama bona Adana vidiš da je ispitujem koliko zna :))) tctctct tebe :)
RE: Naša imena - znacenje, porijeklo, nadimci... 11.3.2013 18:42:51
MicoTico
Moje ime je grčkog porijekla i znači: braniteljica ili zaštitnica ljudi. Ime mi je dao tata. On kaže da se tako zovu samo kraljice Elem, on me jedino zove punim imenom, svi ostali nadimcima (a ima ih puno) jer mi je ime dugo - 10 slova. Nekad me doduše tata zvao "Biba" iz omiljene pjesme "Čudna jada od Mostara grada" (kao da je naslutio da ću se udati za Mostarca )
RE: Naša imena - znacenje, porijeklo, nadimci... 11.3.2013 19:46:37
Adana
IZVORNA PORUKA: Adana
isto
Isto vam je i ime.
Ama bona Adana vidiš da je ispitujem koliko zna :))) tctctct tebe :)
Ups... IzvinjaJEm se
RE: Naša imena - znacenje, porijeklo, nadimci... 11.3.2013 22:37:20
SdZ
Ime mi je odabrao moj otac, a mama se slozila s njim. Izvedenica je od imena Selma. A mama, babo, mm i jedan dio porodice me i zove Selma. Inace me babo zvao i Seli, a mm me iz sale ponekad zove i Mineeee.