Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 10:49:13
bebana27
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Ih prije sedam godina bila sam cura,tek skolu zavrsila,mlada bez briga,pod tatinim krovom,a sad postanar s milion briga,s djecacicom,drugom bebom u pupi....S manje dobrim zdravljem....s manje para,izlazaka
Upravo tako draga moje dok si bila cura nisi imala briga a sad puna mi glava svega srecom nismo postanari ta nam je tu + ali znam kako je tesko kad treba svaki mjesec dati kiriju mi imamo kredit jedna plata ali nekako se izgura a li zato smo sebi sve uskratili jer gledamo samo djecu
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 10:49:39
ziki
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: ziki
da je 16 manje a ova pamet mozda bih izbrala drugu profesiju, ova je kokuzna
A šta bi radila, pjevala narodnjake?
s ovim glasom samo njih
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 10:52:12
chuci
prije 7 godina ja bila u pripremama pred svadbu. onim blagim jer je tek u aprilu bilo vjenčanje. i nisam bila završila fakultet. ne bih se vratila. sad mi je ljepši život.
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 11:08:54
Daliyah92
Da se mogu vratiti 7 godina unazad ponovo bih bila u pubertetu .
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 11:54:07
mamina princeza
vise bih odsapavala :))) inace to je 2006 godina koja mi je bila onako ....tada su mi mnoge stvari dosadile , monoge sam promjenila , prestala sam zivjeti onako "brzo" kao do tada. Radila sam , jos se nisma bila udala , zavrsila faks.. bila j eto neka mirna godina i zato kazem voljela bih da sam te godine vise odmorila i posvetila se sebi u tom smislu jer kasnije vise nikad nisam imala vremena kao tada :)
a promjenila bih jos dosta malih sitnica al... o tom nema svrhe ni raznmisljati. bilo pa proslo :)
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 18:10:15
Volim Te!
Ja bih u sirokom luku zaobisla jednu osobu
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 18:50:14
dandi84
Da se mogu vratiti 10 godina u nazad upisala bi medicinu umjesto prava, sačuvala bi jedno prijateljstvo koje je vrijedilo a puklo bezveze, izbjegla vezu od 7 godina koja je propala, zahvalila bi bivšoj najboljoj prijeteljici koja mi je uništila tu istu vezu....Toliko i dosta od mene....
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 18:53:19
Silver
hmm 7 godina - pa definitivno bi neke stvari drugacije uradila! upisala odmah poslije faxa master! I ja bi pokusala sacuvati jedno prijateljstvo okoncano radi takve gluposti! I definitivno bi malo drugacije nekim ljudima odgovarala...ali posto nebi bila ove pameti, sve bi isto bilo
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 19:29:08
Adana
Provela više vremena sa svojom mamom. Za nekih mjesec dana će biti 7 godina kako je umrla.
Vjerovatno bih se ozbiljnije pozabavila fakultetom, možda čak i upisala nešto drugo što bih završila... Što Mya reče da mi je ova pamet i tih 7 godina manje štošta bih drugačije uradila...
Te godine sam se i udala, tako da se dogodilo i nešto lijepo.
< Poruku je uredio Adana -- 11.3.2013 19:30:21 >