Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 10:19:53
ananas_ze
sve bih isto, sve bih ponovo
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 10:41:43
ziki
da je 16 manje a ova pamet mozda bih izbrala drugu profesiju, ova je kokuzna
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 10:42:19
Hanady RR
prije sedam sma bila trudna puna snage poleta....svježe mlada... ma sve tip top mi bilo... nebi ništa tad mjenjala...
prije 10 nešto...al kasno marko na kosovo stiže
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 10:44:12
bebana27
prije 7 godina sam jos uvijek bila cura ali voljela bi vratiti samo 3 godine unazad 7-am bi bilo previse da vidim jos jednom svoga brata da ga zagrlim i poljubim to mi je jedima zelja koja je nazalost neispunjena ostala
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 10:44:48
Apotekarka
Ih prije sedam godina bila sam cura,tek skolu zavrsila,mlada bez briga,pod tatinim krovom,a sad postanar s milion briga,s djecacicom,drugom bebom u pupi....S manje dobrim zdravljem....s manje para,izlazaka
RE: Da se mogu vratiti 7 godina unazad... 11.3.2013 10:46:46
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: ziki
da je 16 manje a ova pamet mozda bih izbrala drugu profesiju, ova je kokuzna
A šta bi radila, pjevala narodnjake?
Ma generalno ne bih ništa mjenjala. Neke sitnice bih napravila drugačije, ali sumnjam da bi to u globalu promjenilo sadašnji tok života. Da sam prije nekih 20-ta bila malo samopuzdanija ... Ma sve mi je OK, elhamdilillah!