Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 4.11.2013 20:20:45
Just smile
A kako izaći kad bebač doji?? :) Mislim naveče.. ok preko dana, izdojiti, nana da flašicu.. al navečer zaspe i recimo umjesto za 4 sata noćna tura podoja probudi se za 2 šta onda...:)? a uvijek tada dobije (.) :)??
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 4.11.2013 20:52:32
animagical
vrlo cesto, bar sedmicno, da napunimo baterije oboje...to su nekada solo izlasci, vecera, setnja, a nekada s drustvom u provod...dok je bio mali, do godinu dana, nismo imali obicaj ostavljati ga bez nas duze od dva sata...sada najnormalnije noci kod nane.
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 4.11.2013 23:09:44
ada_
IZVORNA PORUKA: SREĆNA
Svako veče .................... kad ih uspavamo i ostavimo u njihovu sobicu u krevetiće mi izađemo u dnevnu
i mi isto
toliko smo je cekal i sad nigdje ne idemo bez nje jer se ne mogu nikako opustiti stalno kontam sta radi,jel gladna,ai ona se ne voli odvajat od mene ,u troje nam je najljepsi izlazak
< Poruku je uredio ada_ -- 4.11.2013 23:11:54 >
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 4.11.2013 23:26:18
Visnja RR
meni noćni izlasi nisu zanimljivi.... pa je to jako rijetko... ali bar dva puta sedmično provedemo nekoliko sati sami.... odemo na ručkić, šetnja, lutanja po shoping centrima ili raznim prodavnicama ...to nam bas prija...
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 4.11.2013 23:40:41
ena23
Zadnji put smo sami bili kad smo ih uvalili mojima a mi pravac more :) to je bilo u augustu :( ata cu kad nemam nikog ovdje. Al zato ad mi je bila mama u posjeti skoro svaki dan bi negdje isli. Jedva cekam da mi opet neko dodje. Hajte bujrum zene, ima se gdje spavati :D