Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 12:32:43
mala86
stvarno rijetko,svaka 2-3 mjeseca mozda
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 12:35:30
Daliyah92
Nazalost nemam tu priliku. Jedna je beba, mala, ali je nemam kod koga ostaviti.
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 12:36:16
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: jasmin
Nama kinderi ne smetaju. Najčešće izlazimo s njima. Ali se otme neki noćni izlet u planinu dok oni spavaju .
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 12:43:03
D_K
Nista posebno.. Radimo na istom mjestu pa zajedno idemo na posao, vracamo se.. Ako nam je merak prosetamo nekad na pauzi ali se cesce i ne vidimo dok smo na poslu i to je to.. Izlasci solo - nix, pozelim malene pa mi zao da negdje hodam bez njih. Muzek isto.
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 15:00:52
reallove
Pa skoro nikako,ne pamtim bas koliko puta smo izasli,onako,bas izlazak da je..Sad kako opremamo kucu,odemo gledati namjestaj,bez njega,jer sa njim nema sanse,broji li se to kao izlazak
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 15:03:33
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: reallove
Pa skoro nikako,ne pamtim bas koliko puta smo izasli,onako,bas izlazak da je..Sad kako opremamo kucu,odemo gledati namjestaj,bez njega,jer sa njim nema sanse,broji li se to kao izlazak
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 15:43:38
reallove
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: reallove
Izlazak je izlazak kako god
pa ne znam bas ..ako je tako,onda cesto
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 18:03:12
MicoTico
Svaki petak, rijetko se potrefi da ne bude drugačije. Djeca su kod mojih tada, a mi odemo na večeru ili negdje sa kumovima ili u kino. Valjda se mislilo na to, ne nužno na noćni izlazak. na derneke tipa klubova ne idemo.
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 18:07:00
Bebica11
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Svaki petak, rijetko se potrefi da ne bude drugačije. Djeca su kod mojih tada, a mi odemo na večeru ili negdje sa kumovima ili u kino. Valjda se mislilo na to, ne nužno na noćni izlazak. na derneke tipa klubova ne idemo.
Na to se misli..svaka cast bas je super to
Mi vikendom idemo svekijevcima u dr kanton izadjemo malo po selu sami setamo al to ne racunam
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 18:37:34
D_K
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: D_K
Izlasci solo - nix, pozelim malene pa mi zao da negdje hodam bez njih. Muzek isto.
I ja ovako, i kad izađem slučajno bez nje sve se okrećem da je tražim da nije zaostala negdje iza nas :))
u petak M. bila prva smjena u skoli i E. sa njom isla na casove - pozvala je uciteljica.. ja ih odvezla u skolu i vratila se kuci, kazem muzu 'covjece prazna mi kuca' - ne znam sta cu sa sobom .. kontam mogla sam i ja na cas kod uciteljice - rekla bi zena ja lujke zene
RE: Koliko četo izlazite sa svojim partnerom ... 10.6.2013 18:44:33
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: D_K
Izlasci solo - nix, pozelim malene pa mi zao da negdje hodam bez njih. Muzek isto.
I ja ovako, i kad izađem slučajno bez nje sve se okrećem da je tražim da nije zaostala negdje iza nas :))
Isto. Stalno se okrecem, trzam. Kontam izgubila ih. Prije smo sami vise izlazili, sad bas bas rijetko. Jednostavno mm puno radi pa mi je zao da svaki svoj slobodan trenutak ne podijeli s njima. Tako uvijek izlazimo porodicno i trudimo se da sto vise vremena provodimo kao porodica