simba00 -> RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"jace polovine (11.3.2013 9:35:15)
|
Haha, super tema [sm=smiley36.gif] To za čišćenje sudopera razumijem u potpunosti, eh sad smo nabavili mašinu za suđe i on to slaže uredno i fino, međutim kad one tanjire i šerpe iščetka u sudoperu, nikad ga poslije ne očisti. Sve on fino to sredili i poradi, ali to ne očisti, eto to je nevjerovatno isto kod većine muškaraca. [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] - što čarape nikad u korpu ne stavi nego uvijek po podu - što me drži za ruku pet minuta kad legnemo spavati i onda se prebaci na bok i pusti mi ruku - što mu je uvijek mrsko da me odvede kod mame i da idemo u goste koje on smatra dosadnima - što su dlake nakon brijanja UVIJEK po wc-u, džaba što on to kao počisti - što ne voli mlijeko i bilo šta egzotično da jede - što ne voli kuhati - što misli da je bezveze kuhati kompleksan obrok kad se može kupiti pita ili ćevapi, onda se neće ništa isprljati i ne moram kukati kako ne čisti [sm=jezicek.gif] - što kad dođe vikend, nikud mu se ne ide, samo bi pio kafu za kafom, čitao novine, gledao TV i surfao Ne hrče, to je veeeeliki plus koji ublažava sve ovo ostalo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|