Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:09:39
ljubičica 28
Što kad se kupa ne vrati sve na svoje mjesto, tačno znam šta se dešavalo u kupatilu nakon njega Što ne voli povrće Što ne smije niko da bude ispred, ni iza njega u vožnji Što nijedne cipele/patike ne vrati na mjesto kad ih skine i tako dalje...
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:10:33
Mirkica
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
-dlačice u kupatilu nakon brijanja i kupanja -dignut poklopac wc skoljke -carape na podu -sto u toku dana obuce 101 jaknu i onda sve zakaci na stolice u trpezariji -kad nesto trebam tesko podici, pita treba li mi pomoc, a objesi ruke do poda ko majmunce... -kad opere sudje, sudoper bude sav uprskan vodom i sapunicom i to ne posusi...
a o higijeni da ne pricam pa taj niakd ne zna kako se digne poklopac od kante za ves a tek kad kuha pa citava kuhinja bozeeee bolje da nije skuhao al stas kakvi su nasu su :)))
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:10:37
teacher75
smeta mi i sto do kasno sjedi za kompjuterom pa rijetko zajedno zaspimo, sto ne jede nista u gostima pa ja moram duplo da jedem da ne bi bili nekulturni
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:17:59
palachinken
IZVORNA PORUKA: teacher75
smeta mi i sto do kasno sjedi za kompjuterom pa rijetko zajedno zaspimo, sto ne jede nista u gostima pa ja moram duplo da jedem da ne bi bili nekulturni
Tegoba
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:18:38
Lady26
Sta mi smeta....uh...svasta A najvise sto je lijen za neke jako bitne stvari, sto je previse cool kad je teska situacija (to je maska za mene, jer on je musko jelte)... Sto mi uvijek nadje stek od slatkisa i pojede sve
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:18:58
muaaa
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:19:26
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Tu sam temu ja odavno htjela otvoriti, jer sam citala slicnu na jednom drugom portalu i doslovno s evaljala od shege sta su ljudi sve pisali. Mislim da su nase forumasice previse ustogljene da napisu sta ih sve nervira kod njihovih muzeva, pa tema nece biti jaka kao na tom tamo nekom portalu. Mene strasno najstrasnije nervira sto moj muz uvijke donosi ''veliku nuzdu'' kuci, sto kad obavlja istu vodu pusti na kraju...za 100 godina i usmrdi sve zivo. Uvijek mu rondzam zbog toga, svaku njegovu v. nuzdu sam odrondzala..
umirem
moj je gori...on ko švabo..očekuje kad prdne pored mene d asmu kažem ''gut''...
tačno ne znam otkuda mu to...sreća ne radi to često...al majkemi jednom će nas poubijat
meni kod mog smeta jer ne priča previše..čak i ono što mora, ja moram izvlačiti iz njega kliještima nas dvoje - totalno dva opozita po pitanju pričanja..
dijete je srećom povuklo na mene....usta ne zatvara
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:19:47
Hanady RR
legendo
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:20:22
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas
Tu sam temu ja odavno htjela otvoriti, jer sam citala slicnu na jednom drugom portalu i doslovno s evaljala od shege sta su ljudi sve pisali. Mislim da su nase forumasice previse ustogljene da napisu sta ih sve nervira kod njihovih muzeva, pa tema nece biti jaka kao na tom tamo nekom portalu. Mene strasno najstrasnije nervira sto moj muz uvijke donosi ''veliku nuzdu'' kuci, sto kad obavlja istu vodu pusti na kraju...za 100 godina i usmrdi sve zivo. Uvijek mu rondzam zbog toga, svaku njegovu v. nuzdu sam odrondzala..
umirem
moj je gori...on ko švabo..očekuje kad prdne pored mene d asmu kažem ''gut''...
tačno ne znam otkuda mu to...sreća ne radi to često...al majkemi jednom će nas poubijat
meni kod mog smeta jer ne priča previše..čak i ono što mora, ja moram izvlačiti iz njega kliještima nas dvoje - totalno dva opozita po pitanju pričanja..
dijete je srećom povuklo na mene....usta ne zatvara
da poDapišem... starija je povukla na mene
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:21:28
felix
IZVORNA PORUKA: Mirkica
-dlačice u kupatilu nakon brijanja i kupanja -dignut poklopac wc skoljke -carape na podu -sto u toku dana obuce 101 jaknu i onda sve zakaci na stolice u trpezariji -kad nesto trebam tesko podici, pita treba li mi pomoc, a objesi ruke do poda ko majmunce... -kad opere sudje, sudoper bude sav uprskan vodom i sapunicom i to ne posusi...
a o higijeni da ne pricam pa taj niakd ne zna kako se digne poklopac od kante za ves [sm=hudicek1.gif] a tek kad kuha pa citava kuhinja bozeeee bolje da nije skuhao al stas kakvi su nasu su :)))
isto bezbroj puta sam il oprala cisto il ne oprala jer prebaci preko , namjestaja ujutro kad ode na poso a obuce dr. ja neznam jel za oprat il ne nikad nece odnet do kupatila dje mu je mjesto da znam jel prat il ne....
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:21:28
Nedi
ladice ...još postižemo kompormis...nikako ne kontam ...kako je ne zavtori nakon upotrebe
Ovo moram da podApisem Nikako da zatvori ladicu do kraja...ili ubaci pidžamu i pola viri napolje a on uredno gurne dokle može.
Sto ne otvori prozor u kupatilu poslije kupanja jer ce se smrznuti (obucen )
Sto kad potrosi toalet papir do kraja ne baci u smece onu rolnu i moze ih 10 naredati ali se nece sjetiti da ih frkne u smece i vrlo cesto misli da toalet papir raste na drzacu.
Sto ode u kuhinju u neka doba noci (koju sam ja sredila predspavanje i posebno obrisala sudoper sa nema kapljica) i propire čistu čašu i isprska sve zivo da bi popio 2 gutljaja vode iz proprane čaše.
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:21:36
lepetetka
IZVORNA PORUKA: muaaa
moj jede u gostima, ali je stidljiviji kad smo negdje, pa me nervira kada dođemo kući, on mi traži da mu nešto napravim, a to mi jedinstvena prilika da odmorim od kuhinje..
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:22:06
Marija13
Pere sudje ma meni ne bi nista smetalo u tom slucaju, ja cu skupljati pjenu. Moj voli da kuha a pri tom upotrijebi svo sudje koje moze
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:22:39
EEDITH
smeta mi što mu moram napominjati 100x da nešto uradi u stanu npr.zamijeniti utičnicu isl. ne voli te kućne popravke i ne trudi se, što hrče,pa kada ga gurnem da prestane,ljuti se da ga prepadam, što najstrašnije puše nos, čuje se ispred zgrade ..................................................................... itd
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:23:23
pocahontas
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:24:46
lepetetka
i nervira me kada po kući nešto fol započne da radi, on bi radio to preko igrački gardarobe koja se zadesi i ostalog juče pošao da popravi farbom ponešto gdje su djeca zacvrljala i ubrljala, ali hiljadu stvari na dnevnoj,mala razbacala od kockica do ostalih igrački, kapa rukavica, on lafo počeo nešto da radi, a to zaobilazi..
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:24:49
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Nedi
ladice ...još postižemo kompormis...nikako ne kontam ...kako je ne zavtori nakon upotrebe
Ovo moram da podApisem Nikako da zatvori ladicu do kraja...ili ubaci pidžamu i pola viri napolje a on uredno gurne dokle može.
i još kupim kuhinju sva u ladicama...onim na magnet...znači smao je dotakneš ona se varti na mjesto...al avaj taj neće da je dotakne
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:26:16
ziki
Jeste da ga mLogo volim al svejedno imam spisak: 1. carape u cosku 2. prljavu odjecu uredno slozi u ormar, put do kuaptila sa istom je tezak i prepun zamki 3. skuplja sve ko hrcak 4. sto mu je konstantno u haosu 5. stripovu u kupatli 6. zaboravlja da isprazni pikslu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:27:17
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: salmy
Smeta mi sto uvijek kasni,cak je zakasnio na nase vjencanje
na dđženazu svoju neće 100%...(gluho bilo) haj i nije mu neka mana
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:30:47
ziki
IZVORNA PORUKA: salmy
Smeta mi sto uvijek kasni,cak je zakasnio na nase vjencanje
vidi ovo sam zaboravila, a ja ko da sat imam u glavi
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 11.3.2013 9:31:55
ziki
Mene strasno najstrasnije nervira sto moj muz uvijke donosi ''veliku nuzdu'' kuci, sto kad obavlja istu vodu pusti na kraju...za 100 godina i usmrdi sve zivo. Uvijek mu rondzam zbog toga, svaku njegovu v. nuzdu sam odrondzala..