Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 12.3.2013 15:45:52
Gucci
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
meni smeta sto moj cim se probudi, puse, hoce da jede I. je ista babi po tom pitanju pa mi je zbog toga jos mrzi
I meni ovo isto smeta bukvalno cim otvori oci kaze da je gladan i pita sta cemo da jedemo... a najgore mi je sto moj mm ima obicaj navece da pita sta cemo sutra jesti
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 12.3.2013 20:22:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Gucci
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
meni smeta sto moj cim se probudi, puse, hoce da jede I. je ista babi po tom pitanju pa mi je zbog toga jos mrzi
I meni ovo isto smeta bukvalno cim otvori oci kaze da je gladan i pita sta cemo da jedemo... a najgore mi je sto moj mm ima obicaj navece da pita sta cemo sutra jesti
isto. A ja kad oci otvorim ne znam kako se zovem, treba mi da dodjem sebi
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 9:12:39
Anoniman
Bil vam smetalo ovo sto smeta meni: Ja sam malo vise odsutna dnevno od kuce poslovno, a muz je tu vise. Imamo dijete i ja stvarno vodim racuna o djetetovoj ishrani,da bude u tacno odredjeno vrijeme i prikladna i tako. Pa tako svaki dan prije nego krenem iz kuce kazem u koliko sati ce dati dijetu da doruckuje, pa uzinu itd. Moj muz kaze ok, ali uvijek to pomjeri za pola sata prije ili kasnije. Imam osjecaj samo da mene ne ispostuje. a ponekad i primijetim da mu je krivo sto mu govorim. Meni to smeta, ko da hoce da on diriguje samo i da opovrgne moje. kako bi vi gledale na to?
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 9:24:41
tinkivinki
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Bil vam smetalo ovo sto smeta meni: Ja sam malo vise odsutna dnevno od kuce poslovno, a muz je tu vise. Imamo dijete i ja stvarno vodim racuna o djetetovoj ishrani,da bude u tacno odredjeno vrijeme i prikladna i tako. Pa tako svaki dan prije nego krenem iz kuce kazem u koliko sati ce dati dijetu da doruckuje, pa uzinu itd. Moj muz kaze ok, ali uvijek to pomjeri za pola sata prije ili kasnije. Imam osjecaj samo da mene ne ispostuje. a ponekad i primijetim da mu je krivo sto mu govorim. Meni to smeta, ko da hoce da on diriguje samo i da opovrgne moje. kako bi vi gledale na to?
meni lično ne bi.pa nije baš dotle došlo da mora jesti u minut,hajd neke smjernice koliko obroka dnevno,ali pola sata ne igra ulogu
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 9:27:15
Hannica
Ni meni ne bi smetalo,ni sama ne volim kad me neko forsira da radim nesto u minut tacno,onda mi se bas ne da,ne volim sablone,bitno je da djete jede a pola sata gore dole.
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 9:34:19
Hannica
Ja ne smijem ni napisati sta mi sve smeta kod mog dragog muzeka,bojim se da cu se,kada ih sve skupim na jedno mjesto,zapitati sta ja uopste radim s njim.
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 9:49:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica
I mislim da ni tebi toliko ne smeta sto djete kasni s obrokom pola sata nego to sto muz ne radi onako kako si ti rekla.
Ne da mi smeta sto ne radi kako sam rekla. Vise mi smeta cinjenica da ne razumije majku i da ima potrebu da ne uradi kako sam mu rekla. Smeta mi taj inat eto. Osjecate li se vi znacajnijim u odnosu na muza kada je u pitanju ishrana djeteta, redolijed aktivnosti djeteta i sl? Il ja pretjerujem?
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 9:55:14
Hanady RR
I mislim da ni tebi toliko ne smeta sto djete kasni s obrokom pola sata nego to sto muz ne radi onako kako si ti rekla.
Ne da mi smeta sto ne radi kako sam rekla. Vise mi smeta cinjenica da ne razumije majku i da ima potrebu da ne uradi kako sam mu rekla. Smeta mi taj inat eto. Osjecate li se vi znacajnijim u odnosu na muza kada je u pitanju ishrana djeteta, redolijed aktivnosti djeteta i sl? Il ja pretjerujem?
ta mislim zaista...smjernice o dnevnoj količini i izboru hrane ok...al u minutu da jede djete...ta možda nije rapoloženo...
e čuj on se inati a on vazdan dijete hrani....
šta je tebi...kakvo ne razumije majku pa i babao ima neke fajde u djetetovom životu a jok smao da ga babom zove... u krajnjoj liniji shvataš li ti njega uopšte
mi smo oboje zančajani u svim odlukama koje se tiču naše djece...jer smo podjednako roditelji toj djeci...ta nisam ih ja u džepu donijela
aman ženo, opusti se malo, stavrno...nisu muž i dijete dva robota već insana koja ostaviš kući kad odeš na posao
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 9:56:27
teacher75
ja nemam tih problema, posto 99% stvari oko djece ja radim. eto, nikad zenama ugodit....
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 9:57:08
Alma_27
ne osjecam se znacajnijom i ne bi bilo u redu da sam ja znacajnija. nema on mene sta da razumije kao majku ako to podrazumijeva da sam bitnija od njega. koliko sam ja majka tom djetetu, toliko je i on otac. zajedno ih hranimo i vaspitavamo. ako hoce da nahrani dijete u devet a ne u pola deset, neka ga nahrani. ne radi to meni iz inata nego zato sto dijete mozda nece da jede bas u devet. treba jos oko toga da se zamaram
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 12:18:44
škorpija
stvarno nema puno stvari da mi smetaju kod mm, možda što je jako zaboravan, a kad je u pitanju dijete, kad ja radim vikendom, on ga hrani, presvlači, uspavljuje, jednako to dobro radi kao i ja, doduše sa d je veliki pa njih dvojica uglavnom odu na pitu ili ćevape
RE: Sta nam smeta kod Nase "fizicki"... 23.3.2013 12:50:53
melin
Ja ne smijem ni napisati sta mi sve smeta kod mog dragog muzeka,bojim se da cu se,kada ih sve skupim na jedno mjesto,zapitati sta ja uopste radim s njim.