Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 18.4.2013 14:03:51
Visnja RR
ostalo je još malo nepodjeljenih nagrada ...ponijeću ih na RR druženje...da se ne peglamo drugačije... minie ja tebe zamjenila sa jednom našom forumašicom pa sam nosila na RR BB
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 18.4.2013 15:30:04
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ostalo je još malo nepodjeljenih nagrada ...ponijeću ih na RR druženje...da se ne peglamo drugačije... minie ja tebe zamjenila sa jednom našom forumašicom pa sam nosila na RR BB
a možeš i do mojih zgrada doći...šta ti je lakše
Višnja, mene neće biti na RR druženju. Kako bih mogla doći do svoje nagrade?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 18.4.2013 17:03:59
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Super Beba
za spa-welnes )koji si dobila od rose) si vec dogovorila? a Keune koje si proslijedila za rose ćeš ti podići?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 18.4.2013 17:21:57
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Super Beba
za spa-welnes )koji si dobila od rose) si vec dogovorila? a Keune koje si proslijedila za rose ćeš ti podići?
Zar rose nije preuzela tu nagradu na BBu?? Jer ja nisam dobila ništa u vezi spa, nit sam šta dogovorila...Haj čut ću se ja sa rose, pa ću vidjeti s njom šta je u vezi svega toga..na kraju će biti lakše da svaka preuzme svoju nagradu očito... Haj slat ću ti na pp info u vezi ovoga...
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 22.4.2013 10:43:28
Super Beba
E ovako - ako je ko slobodan za ovaj vikend da iskoristi spa blagodati na Bjelašnici, nek mi se javi na pp...Ni rose ni ja ne možemo iskoristiti istu, a bilo bi šteta da propadne...