stella -> Zdravo mršavljenje-bez dijete (6.3.2013 11:17:25)
|
Eh drage moje evo da podijelim sa vama svoje iskustvo.U trudnoci i posle poroda,evo skoro ce Sara imati 3 mj,ja sam smrsala oko 20kg. Obzirom da sam cuvala trudnocu,mislila sam da cu imati preko 100kg.Medjutim kako u trudnoci nisam mogla da jedem bas puno,a ugl mi se jelo voce tako sam se i prilagodila.Sada uspjesno dojimo a moj konfekcijski br je 42,a bio je 46-48. Znaci ovako dorucak je ugl kriska-dvije hljeba,salama,suho meso,namazi i sl i solja mlijeka ili caja. Rucak sve jedem sto volim (ako je riza,krompir ili tjestenina ne jedem hljeb) Vecera razne vrste voca ne ogranicena kolicina i casa mlijeka,ili nesto drugo npr kao za dorucak i to je to zdravo sam smrsala a jela sve. Ako ima nesto sto bas volite pojedite ujutro bolje nego navece,ukoliko se radi o teskoj hrani slatkisima i sl[sm=smiley36.gif] Znaci apsolutno nisam imala namjeru da smrsam a to mi je poslo za rukom sa ovim nacinom ishrane,manje slatkisa i manje hljeba a uspijeh nece izostati,prije sam bila na raznim dijetama al nije islo ovako je super na duze staze pozz i sretno svima koji zele smrsati[sm=smiley36.gif] i da mamina bombonica je rodjena sa 3.750 [sm=bravo.gif]
|
|
|
|