muaaa -> RE: Intimna anoreksija: lijecenje skrivene ovisnosti kod partnera (19.2.2013 13:31:41)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: muaaa IZVORNA PORUKA: Anoniman izvini sto pitam ovako direktno, ali je li moguce da te muz vara? izvini i sto pisem anonimno, ali ne zelim da ti bude nezgodno, mozda nisi razmislila prije nego si ovo ispricala tu, sirokim masama... nisi trebala biti anonimna Pa nije njoj nezgodno, evo pise vec 2 dana E sada na tvoje pitanje da odgovorim A zasto bi provodio vrijeme s njom,? Zasto bi je trpio? Nije ovisan onjoj,znaci ako je nevoli ili neosjeca nista jednostavno joj kaze i zdravo.Pa gora mu je patnja zivjeti s odobo,m koju ne voli. A ovih problema ima i dijagnoza vec sam napisal da sam neki dan citala o tome Anonimna sam jer tako zelim u ovom slucaju.[sm=smiley1.gif] Ti postavljas pitanje zasto bi je trpio ako je ne voli. Pa mnogo je takcvih sto nesto trpe. Trpe iz raznih razloga. Neko se boji promjene, neko osuda okoline, neko misli proci ce, neko misli tako to treba.......ah, zene moje. Kao da zivite u oblacima pa ne vidite oko sebe i pred sobom. Meni je zaista zao sto neki ljudi imaju tako teske sudnine, ali nekad je , nakon svega, jednostavno najbolje pogledarti istini u oci, otvoreno razgovarati sa partnerom i reci-ovako vise ne ide-. Da je lako nije, ali nije lako ni mladost provesti u nadi da ce te neko poceti nekad voljeti. Ja uopste u oblacima ne zivim, nisam nikada i uzimam zivot bas zdravo za gotovo.Vidim i vidjela svasta i prozivjela i dozivjela svasta.Pokusavam zeni nekim savjetom pomoci kako da uradi nesto za svoje dobro jer pati inace nebih iznijela to sve ovdje. Ja nemislim da je vara,varalice se potpuno drugacije ponasaju. A naravno zelim da sto prije iznadje rijesenje za svoj problem,pa eto makar to bilo i varanje od strane partnera jer ce prije nastaviti sa svojim zivotom i znati sta joj je ciniti[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|