Medić* -> RE: Parfemi (10.11.2014 21:53:35)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: SREĆNA Zna li iko da li se igdje mogu uzeti parfemi na rate.Znam pitanje je nigdje veze, ali ja imam 4 rođendana u jednom mjesecu i svi su se izjasnili da žele parfem, ja moram platu dati za 4 parfema[sm=jezicek.gif]. De ti ignore njihove zelje,kupi nsto simpa, a da je u granicama tvojih mogucnosti. Ja nikad, ali nika, ne bih na kredit kupovala te i sl. stvari. Slazem se sa pahuljom kartica ili ti odgodjeno placanje je po meni jedno te isto..rate ovako ili na karticu opet isto pricajte sta hocete..godinama radila i susretala se sa zenama raznih profila..uglavnom placanje kozmetike,parfema,krema (govorim o visokoselektivnoj) se vrsi na rate....vecinom je shoping kartica ili kreditna koja je opet odgdojeno placanje...a ima ih koje se redovno upisuju u "teku" i donose rate gazdarici...Meni nista ne obicno cak normalno..zene su navikle da kupuju da mirisu uzivamo u tome...pa barem i na rate... i nije mi to mjerilo kokuza ili onih koji se furaju da imaju a zive na rate,,,zene su jendostavno navikle da kupuju...uzivamo u tome bas danas sam kupila puder 85 KM...drugarica mi dala 30% popusta ...bas sam sretna..zasto ne iskorisitit Ma znam salmy da toga ima, nista neobicno. Sada npr ako se ti bavis prodajom nekih kvalitetnih stvarcica, odjevnih, kucanskih, poslovnih i sl a pritom smo dobre, rekla bih ti ajde ti to daj meni daj, ja ti isplatim na rate ali ne bih kredit dizala [sm=smiley36.gif] npr nesto kosta 300 km, eto daj mi na 3 rate , ja tebi 3X100 [sm=smiley36.gif] Svjesna sam da masa raje zivi na kredit, nisu vremena sjajna....
|
|
|
|