RE: Parfemi (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

grozđe -> RE: Parfemi (28.8.2013 10:19:12)

Morala bih nabaviti neki parfem... inace imam po dva pa dok ne potrosim... ne kupujem nikada vise...

trenutno imam, skoro prazan Life esprit i iz Oriflema Full Moon...

Kupicu vjerovatno neki Bulgari, samo koji, imate savjet? Volim njezne parfeme i gdje u Sarajevu da kupim?

Hannica -> RE: Parfemi (28.8.2013 10:26:26)

Blv omnia kristalina,ona je bas njezna. Ja nisam bas ljubitelj tih extra njeznih parfema,volim malo jace ali zato se ne spricam kad je vruce da ne povratim.[sm=smiley36.gif]

Misty_mama -> RE: Parfemi (28.8.2013 10:32:00)

Mnogo volim parfeme, i često od mm dobijem neki dobar, ali se uvijek vraćam mom omiljenom Carolina Herera 212. On mi baš paše, osvježava, i prepoznatljiv je dio mene već godinama. U zadnje vrijeme koristim Gucci Guilty ili PR One million, mada su oni jači, više za noći i zime...

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (28.8.2013 13:48:07)

[Sadržaj poruke je obrisan]

idana_85 -> RE: Parfemi (28.8.2013 14:14:47)

IZVORNA PORUKA: grozđe

Morala bih nabaviti neki parfem... inace imam po dva pa dok ne potrosim... ne kupujem nikada vise...

Kupicu vjerovatno neki Bulgari, samo koji, imate savjet? Volim njezne parfeme i gdje u Sarajevu da kupim?

Wow, otkud ti full moon :) On je bio pretprosle godine na ponudi i nikad vise, to je bilo ludilo kako je bio trazen. Imas u Oriflameu isto finih, vidim da volis njeznije. super je midsummer, ja se kunem u eclat weekend, a za zimu je Demi More deifnitivno br1. jeste malo skuplji, ali vrijedi svake marke

Hannica -> RE: Parfemi (28.8.2013 14:29:15)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Meni se PR Million muški jaaaako sviđa...čekam mm rođendan [sm=smiley36.gif]

A grožđe gdje si jučer bila...ovaj Omnia green jade je do jučer bio na akciji u DM-u 40%...baš povoljan.
Nježan je.

Hanice ja kombiniram...intenzivniji parfem noću i u posebnim prilikama a ove blaže danju.
Escada mi je sad više za te posebne prilike a ovaj onako svaki dan.
Mada mi fali moj 'potpis' parfem...[sm=smiley36.gif]

Ma kombiniram i ja,od njeznijih imam moschino i love,love,Srmani Acqua di gio,CK one,CK be,jos neki moschino ali stvarno ljeti ne volim parfeme,ponekad nocu jedan od ovih,a inace Nivea for black and white dezodorans i mlijeko za tijelo Bettina Barty Vanilla.[sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Parfemi (28.8.2013 14:30:23)

Iman a koji je taj tvoj posebni?

muaaa -> RE: Parfemi (28.8.2013 14:42:29)

Jasmin noir,vec duze ga koristim i super je...imas u svakoj parfimeriji 100ml,230 km

Hannica -> RE: Parfemi (28.8.2013 15:38:47)

Jasmin noir bas i nije nesto njezan,ustvari nije uopste.

muaaa -> RE: Parfemi (28.8.2013 15:44:08)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ukusi se razlikuju

Crnkica -> RE: Parfemi (28.8.2013 15:48:17)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Meni se PR Million muški jaaaako sviđa.

I meni...mm ga ima i poseban je štoviše odličan je....ako želite iznenaditi supruga nekim parfemom,uzmite Million nećete se pokajati,a pristaje svakom muškarcu.

Hannica -> RE: Parfemi (28.8.2013 20:00:40)

IZVORNA PORUKA: muaaa

Ukusi se razlikuju

Naravno da se razlikuju,nisam rekla da parfem nije dobar,bas naprotiv,ali nije neka light verzija parfems,bas je jak.

salmy -> RE: Parfemi (28.8.2013 20:06:06)

IZVORNA PORUKA: muaaa

Ukusi se razlikuju

Naravno da se razlikuju,nisam rekla da parfem nije dobar,bas naprotiv,ali nije neka light verzija parfems,bas je jak.

Slazem se da je jak....i uglavnom ga kupuju tamnokose zene...jer ima poseban smek...ima jacinu koja baca na opijum....a da je dobar dobar je(samo ja ga ne volim) bez obzira sto sam crnka meni stvara mucninu
a cijena mu je boli glava

mama75 -> RE: Parfemi (28.8.2013 21:03:36)

Light blue D&G

Misty_mama -> RE: Parfemi (29.8.2013 8:59:48)

IZVORNA PORUKA: mama75

Light blue D&G

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Full Moon -> RE: Parfemi (29.8.2013 9:25:19)

Red D&G[sm=smiley1.gif]

grozđe -> RE: Parfemi (29.8.2013 9:39:44)

Zenice hvala vam mnogo na odgovorima, bas ste me fino iznenadile sa dosta savjeta. Iman83 vidis kako me promasila akcija, a vazda sam u Dm-u....

idana85 jeste bas prije dvije godine sam ga uzela, mirise na jasmin.... sve mi znas....

Galicia -> RE: Parfemi (29.8.2013 13:14:38)

Light blue je super ali samo za ljeto. I malo je "ostario".

draguljče -> RE: Parfemi (20.9.2013 10:34:32)

Konačno u posjedu. [sm=smiley1.gif]

http://www.dodaj.rs/f/3g/H/ckLwpVx/1/nd707.jpg

elma.m -> RE: Parfemi (9.10.2013 13:31:05)

Ja strasno volim muske parfeme, puno su mi bolji od ženskih. Da li iko praktikuje da kupuje sebi muske?
I da li se vama cini da ponekad parfem koji kupimo u radnji nije orginal. Ja imam Dolce Gabbanu neki plavi, i uopste mi ne mirise kao prvi koji sam kupila, nekako je puno slabiji, a kupljen u radnji? Ili sam se ja previše navikla na njega?[sm=zmeden.gif]

salmy -> RE: Parfemi (9.10.2013 13:38:49)

IZVORNA PORUKA: elma.m

Ja strasno volim muske parfeme, puno su mi bolji od ženskih. Da li iko praktikuje da kupuje sebi muske?
I da li se vama cini da ponekad parfem koji kupimo u radnji nije orginal. Ja imam Dolce Gabbanu neki plavi, i uopste mi ne mirise kao prvi koji sam kupila, nekako je puno slabiji, a kupljen u radnji? Ili sam se ja previše navikla na njega?[sm=zmeden.gif]

Nista novo..ima smasu zena koje vole muske parfeme.A parfem koji dugo korsitis vise ti ne osjetis...a osjete ga drugi ljudi...Jer se uvukao u tvoju kozu kosu itd.... Znaci nije do parfema..vec je vrijeme da ga zamijenis sa novim....i poslije izvjesnog vremena opet kupis njega....To je normalna reakcija....I sama sebi ne mirisem...a ljudi u mojoj blizini padaju[sm=smiley36.gif]

elma.m -> RE: Parfemi (9.10.2013 13:47:38)

Pokusat cu promijeniti, svakako ce mi uskoro rodjendan pa se nadam da cu dobiti gucci rush [sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Parfemi (9.10.2013 15:23:57)

IZVORNA PORUKA: elma.m

Pokusat cu promijeniti, svakako ce mi uskoro rodjendan pa se nadam da cu dobiti gucci rush [sm=smiley36.gif]

Ja mislim da njega vise nema u prodaji,to sam nekad,negdje procitala.

vony -> RE: Parfemi (10.10.2013 19:50:42)

Moje Chanel su vrlo dobre kvalitete!

ladyblue RR -> RE: Parfemi (10.10.2013 20:02:20)

[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>