|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sretan rođendan malom princu/princezi
22.4.2011 23:03:04   
M kao Mama
Ajdine, sretan ti rođendan, sve najbolje u životu tu želimo

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 2301
22.4.2011 23:13:00   
Anoniman
Ajdine, sretan rodjendan zele ti teta sahara i Ajnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 2302
22.4.2011 23:33:12   
Anoniman
sretan rodjendan Ajdineuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2303
22.4.2011 23:34:01   
Apotekarka
Ajdine....Sretan rođendan dusice draga,zelimo ti puno zdravlja,srece,osmjeha i malih nestasluka...Antonio i njegova mama

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 2304
23.4.2011 10:06:02   
Nunichi
Sretan rodjendan Ajdinu, sa malim zakasnjenjem! user posted image

I danasnjem slavljeniku Ali Omaru (Romali) sretan rockas!
Sve najljepse maleni, ljubimo te Zara i ja... I mamu naravno. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2305
23.4.2011 15:23:04   
samedi
Draga Berina,

dušice moja,sretan ti prvi rodjendan!!! Zelim ti jos mnoooogo rodjendana,zdravlje,srecu,veselje i osmijeh svaki dan. Ljubim te puuuno ljepotice moja mila!! Cuvaj mamu i tatu i slusaj ih,a braco ce cuvati tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Sretan rodjendan i Ajdinu i Ali Omaru user posted image user posted image user posted image sve najbolje!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

Neposredna veza do poruke: 2306
23.4.2011 15:35:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: samedi

Draga Berina,

dušice moja,sretan ti prvi rodjendan!!! Zelim ti jos mnoooogo rodjendana,zdravlje,srecu,veselje i osmijeh svaki dan. Ljubim te puuuno ljepotice moja mila!! Cuvaj mamu i tatu i slusaj ih,a braco ce cuvati tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretan rodjendan i Ajdinu i Ali Omaru user posted image user posted image user posted image sve najbolje!

sretan rodjendan i od nas svim slavljenicima
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 2307
23.4.2011 23:11:18   
Bambi09
Pridruzujemo se cestitkama za rodjendan drugu Aliju i drugarici Berini user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2308
23.4.2011 23:14:21   
Anoniman
DRAGI ALI I BERINA
user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 2309
23.4.2011 23:26:32   
ziki
Malom -velikom momku Ali Omaru sretan treci rodjendan. Puno zdravlja, srece i lijepih trenutaka zele ti drugar Tarik i njagova mama.user posted image user posted image user posted image user posted image  Sretan rodjendan i drugarici Berini.user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2310
25.4.2011 8:15:08   
Lulu_08
Mojoj velikoj djevojčici, mojoj princezi, balerini, mom najdražem osmijehu, mojoj Luni, želim sretan rođendan uz puno puno zdravlja, sreće, veselja i pravoga puta.

Voli te mama NAJVIŠE srećo moja!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2311
25.4.2011 8:17:42   
smajli80
Luna sretan ti treći rođendan.user posted image

user posted image user posted image
user posted image Da te sreća prati i da porastreš velika i vesela djevojčicauser posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 2312
25.4.2011 8:20:55   
HAHA
Luna,sretan rođendan i sve najbolje što se poželjeti možeuser posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 2313
25.4.2011 8:41:12   
ziki
Princezi Luni sretan rođendan, da si uvijek vesela i nasmijana, da uvijek hodaš pod srećnom zvijezdom.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 2314
25.4.2011 9:02:42   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Djana

Mojoj velikoj djevojčici, mojoj princezi, balerini, mom najdražem osmijehu, mojoj Luni, želim sretan rođendan uz puno puno zdravlja, sreće, veselja i pravoga puta.

Voli te mama NAJVIŠE srećo moja!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za ljepoticu LUNU
user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2315
25.4.2011 9:08:10   
Lulu_08

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2316
25.4.2011 9:13:31   
emi7908
Prisružejemo se lijepim željema i čestitkama  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2317
25.4.2011 9:23:27   
R&T@
user posted image

Dragoj Luni cestitke i od nas triuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2318
25.4.2011 12:56:40   
koka i po
cestitke za majkinu Princezu Mjeseca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2319
25.4.2011 13:51:14   
Bambi09
Pridruzujemo se cestitkama i zelimo sve najbolje drugarici Luni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2320
25.4.2011 14:09:39   
Anoniman
Ljepotice Luna sretan ti rođendan
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 2321
25.4.2011 14:13:01   
Lulu_08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2322
25.4.2011 14:14:43   
w.pooh
Luna sretan rođendan user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2323
25.4.2011 14:17:00   
IvanaTz
Cestitke Luni i mami i od nas...user posted image user posted image user posted image user posted image

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 2324
25.4.2011 14:29:45   
reallove
Luna,sretan rodjendan,sve najljepse...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *