Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage nase mamice i bebare velike ....od srca zahvaljujemo na prekrasnim cestitkama, ja i moj veliki djecak..koji je od umora i feste u hodu zaspao..a i mamma ce
Mamice sretno i tebi,sve najljepse zelimo od srca...Saljemo mnogo zagrljaja i rodjendanskih poljubaca... Milki pupu,a Imrana nam izljubi i nek sve lijepe zelje stignu do predivnog djecaka...
Draga Esma,sretan ti rodjendan velika djevojcice mamina!! Neka te sve lijepo u zivotu prati i neka ti se sve zelje ostvare! Dobro slusaj mamu i tatu,oni ti misle samo dobro i oni ce te uputiti na pravi put.Slatka djevojcice,danas ti je prvi rodjendan,vjerovatno ne znas ali on je trenutno bitniji tvojoj mami onego tebi. Kad malo porastes shvatices. Ljubi te puuuuno teta S. lijepo se provedi danas
Dragi Imrane,sretan ti rodjendan!!! Budi uvijek veseo i nasmijan,slusaj mamu i tatu i budi im dobar. Cuvaj malenog bracu koji stize uskoro,trebat ce te uvijek,trebat ce svog starijeg brata. I ljubi puno mamu,pokazi joj njeznost iako si djecak,pokazi joj da je volis. Zeli ti teta S. jos puuuuuuno sretnih rodjendana,veselo djetinjstvo i lijep zivot!!!
Esma i Imrane
< Poruku je uredio samedi -- 21.4.2011 10:51:10 >
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45