Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
triputmama tvom najslađem velikom dječaku, (pa poBogu petegodišnjaku, da li vi znate šta to znači?) želim sretan rođendan, puno zdravlja, sreće i veselja a za rođendan dobru proslavu!
Draga Asja, još nekoliko minuta nas dijeli od onog dana kada si došla na ovaj svijet i svoje roditelje učinila najsretnijim na svijetu.... Njihova sreća je bila neizmjerna, a i tvoja će biti jer će te oni cijeli život činiti srećnom.... Želimo ti sretan rođendan i neka ti svaka zvijezdica na nebu pokaže pravi put a kad bude dan tvoji divni roditelji će ti biti smjernica... Malena budi nam uvijek zdrava, vesela i nasmijana a ja znam da si mala pametnica i da će aBd tvoji roditelji biti ponosni na tebe... Ne skidaj nikad osmjeh sa lica... draga Višnja još jednom sretan rođendan tom malom anđelu i riječi su nekad toliko jednostavne za sve ono što bi srce htjelo reći... pusica od nas troje
Draga Asja, još nekoliko minuta nas dijeli od onog dana kada si došla na ovaj svijet i svoje roditelje učinila najsretnijim na svijetu.... Njihova sreća je bila neizmjerna, a i tvoja će biti jer će te oni cijeli život činiti srećnom.... Želimo ti sretan rođendan i neka ti svaka zvijezdica na nebu pokaže pravi put a kad bude dan tvoji divni roditelji će ti biti smjernica... Malena budi nam uvijek zdrava, vesela i nasmijana a ja znam da si mala pametnica i da će aBd tvoji roditelji biti ponosni na tebe... Ne skidaj nikad osmjeh sa lica... draga Višnja još jednom sretan rođendan tom malom anđelu i riječi su nekad toliko jednostavne za sve ono što bi srce htjelo reći... pusica od nas troje
Ja moram ovo potpisati ,predivno receno Dakle i od nas dvije sve najljepse princezi i jos prelijepo nam je bilo veceras